Ohlásené bolo už trochu skôr, dobrá správa je, že firma plní sľuby.

Realme UI 2.0 sme spoznali už v septembri, no možnosť zoznámiť sa s novým prostredím firma ohlasovala až pred koncom roka a to pre smartfóny Realme 7 Realme X2 Pro. Na správu, ktorá umožňuje zapojiť sa do beta testovania, upozornil server GSM Arena.

Na vyššie uvedených odkazov s názvami smartfónov sa nachádzajú formuláre v službe Google Dokumenty, kde sa dá vyplniť prihláška na testovanie. Budete musieť splniť viacero parametrov, napríklad zadať vaše meno v Realme Community alebo ID aplikácie Telegram. Testovanie teda asi nebude celkom pre každého.

Kto však bude mať záujem, podmienky rád splní a možno pre neho nebudú nijak kritické. Nová nadstavba už beží na systéme Android 11. Novinka má priniesť vylepšenia v oblasti prispôsobenia always-on displeja, viac grafických tém, jednoduchší prenos súborov cez Wi-Fi sieť a tiež nejaké vylepšenia v tzv. digitálnom zdraví. Toto je sekcia, ktorú síce zaviedol Google v rámci systému, no výrobcovia neváhajú a prispôsobujú si ju podľa seba. Podobne ako iné oblasti.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Realme 7: Najlepší smartfón za menej ako 200 eur

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.