Platená verzia obľúbenej aplikácie bola spustená presne pred dvoma mesiacmi.

Služba Snapchat+ je k dispozícii za 3,99 dolára mesačne a ponúka exkluzívne funkcie, ktoré v štandardnej verzii aplikácie nenájdeme. Okrem toho spoločnosť svojim používateľom prisľúbila, že tieto funkcie bude pravidelne aktualizovať a pridávať ďalšie, ktoré budú dostupné výhradne pre predplatiteľov služby Snapchat+.

Portál PhoneArena teraz informuje, že Snapchat uviedol niekoľko nových funkcií pre Snapchat+, ktoré sú teraz exkluzívne dostupné pre predplatiteľov služby. Prvou z nich sú „prioritné odpovede na príbehy„, čo znamená, že odpovede predplatiteľov budú pre Snap Stars viditeľnejšie. Ďalšou exkluzívnou novinkou je „Post View Emoji„. Platiacim používateľom umožňuje vybrať si emotikon, ktorý chcú, aby priatelia videli po zobrazení ich Snapov. 

Snapchat+Zdroj: PhoneArena
Snapchat+

Snapchat+ svojim platiacim používateľom umožní prispôsobiť aj Bitmoji pozadie pomocou „špeciálnych pozadí„. Služba Snapchat+ nakoniec pridáva aj sadu nových ikon, ktoré si užívatelia môžu umiestniť na domovskú obrazovku.

Na záver však musíme pripomenúť, že služba Snapchat+ je (zatiaľ) dostupná iba vo vybraných krajinách – Spojených štátoch, Kanade, Spojenom kráľovstve, Francúzsku, Nemecku, Austrálii, na Novom Zélande, v Saudskej Arábii, Spojených arabských emirátoch, Indii, Kuvajte, Katare, Ománe, Bahrajne, Egypte, Izraeli, Švédsku, Dánsku, Nórsku, Holandsku, Švajčiarsku, Írsku, Belgicku, Fínsku a Rakúsku.

Je však možné, že čoskoro sa rozšíri aj do ďalších krajín. 

  • Snapchat+Zdroj: PhoneArena
  • Snapchat+Zdroj: PhoneArena
  • Snapchat+Zdroj: PhoneArena

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.