Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

EEA, dcérska spoločnosť BiQ Group, si z podujatia Tatra banky s názvom Top Supplier DayTB 2021 odniesla 19. mája cenu v kategórii Employee Experience. Udalosť, v rámci ktorej sa v Bratislave stretli najlepší dodávatelia služieb, sa konala po dvojročnej prestávke. Tatra banka ocenila najlepších dodávateľov, ktorí posunuli banku dopredu a pomohli tak k zlepšeniu jej služieb. Spoločnosť EEA získala cenu za implementáciu aplikácie Jira Service Management, ktorá zefektívnila zadávanie servisných požiadaviek banky v rámci jej internej štruktúry.

Veľmi si vážime ocenenie v kategórii Employee Experience a ďakujeme zamestnancom Tatra banky za pozitívnu spätnú väzbu. V EEA máme za sebou viacero projektov pre bankové inštitúcie, ktorým sme poskytli softvérové riešenia v rámci platformy Atlassian. Práve úspešná integrácia Jira Service Management, za ktorú sme získali nomináciu, je veľmi populárnym produktom určeným na správu, manažment procesov a požiadaviek zamestnancov pre globálne firmy po celom svete. Tento ITSM nástroj sa nám podarilo úspešne implementovať okrem Tatra banky tiež do Raiffeisen banky či Telekomu. Okrem toho sme sa pustili aj do ďalšej oblasti pre bankový sektor. Konkrétne ide o projekty podpory agilnej transformácie bankových inštitúcií pomocou metodológie SAFe®,“ hovorí CEO EEA, Gabriel Lachmann.

Servisné požiadavky na mieru

Jira Service Management je aplikácia dostupná na platforme Atlassian a poskytuje plnohodnotný nástroj na správu servisných požiadaviek pre zamestnancov alebo klientov. Umožňuje prijímať, sledovať, spravovať a riešiť množstvo požiadaviek na dennej báze. Jira Service Management management existuje už niekoľko rokov a je to najrýchlejšie rastúci produkt spoločnosti Atlassian. Ponúka výkonné riešenie a momentálne vedie na trhu ITSM systémov.

Aplikácia umožňuje nastaviť zákaznícky alebo zamestnanecký portál na mieru na základe prístupného formulára, ktorý je kompatibilný s ďalšími Atlassian nástrojmi a doplnkami v Jira a Confluence. Jeho funkciou je automatizované pridelenie požiadaviek pre špecializovaných odborníkov, ktorým sú adresované. Spoločnosť EEA pre Tatra banku tento nástroj implementovala primárne pre riešenie interných požiadaviek zamestnancov. Cieľom bolo zvýšenie spokojnosti používateľov s poskytovanými službami, optimalizácia ITSM procesov tak, aby zodpovedali požiadavkám Tatra banky a v nasledujúcich krokoch umožnenie online komunikácie prostredníctvom četového okna, ktoré nahrádza telefonickú komunikáciu.

Značky: