Ide o najočakávanejší produkt spoločnosti.

Sonos si veľa ľudí spája s multiroom reproduktormi, ktoré predstavujú absolútnu špičku v tomto segmente nielen po dizajnovej, ale aj zvukovej stránke. Doteraz sa v portfóliu značky nachádzali iba reproduktory, avšak pred pár dňami oficiálne predstavila nové slúchadlá, ktoré v súvislosti so značkou Sonos možno označiť za najžiadanejší produkt vôbec. Slúchadlá Sonos Ace boli predstavené 21. mája a my vám prinášame pohľad špecifikácie, cenu a dátum predaja.

Ak sa pozrieme na postavenie značky Sonos v segmente multiroom reproduktorov, tak práve ona je jeho definíciou. Mnohé z jeho modelov patria medzi najlepšie inteligentné reproduktory vďaka spoľahlivej konektivity v rámci celého ekosystému a prepracovanej aplikácie Sonos control, ktoré iba nedávno prešla veľkou aktualizáciou.

Aj vďaka najnovšej integrácii slúchadiel do ekosystému Sonos budú nové Sonos Ace schopné bez problémov prepínať zvuk televízora zo “Sonos Arc soundbaru”, a získať tak prispôsobený zážitok z domáceho kina s podporou dynamického sledovania hlavy. Slúchadlá sú vybavené 40 mm meničmi, podporujú priestorový a bezstratový zvuk. Nechýba ani ambientný režim, podpora Dolby Atmos, USB-C a 3,5 mm jack.

Pokiaľ budete Sonos Arc používať v hlučnom prostredí, tak určite oceníte funkciu aktívneho potláčania hluku. Slúchadlá je možné bezproblémové používať so systémom iOS a Android, pričom na jedno nabitie dokážu hrať až 30 hodín. Sonos pre tieto slúchadlá plánuje aj ďalšie aktualizácie, ktoré ich ešte hlbšie integrujú do ekosystému Sonos, aby ich používanie bolo čo najpohodlnejšie.

Sonos Ace sú už teraz dostupné na predobjednávky v čiernej a bielej farbe za 499 eur, pričom k prvým zákazníkom dorazia po 5. júni 2024. Slúchadlá je možné predobjednať na stránke Sonos už dnes. Doprava na Slovensko je zadarmo.

Zdroj: Sonos

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.