Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony predstavila štyri nové modely očakávaného radu BRAVIA XR, s funkciami ako XR Clear Image a Acoustic Center Sync na plne pohlcujúci zážitok z domáceho kina

Spoločnosť Sony predstavila rad televízorov BRAVIA XR na rok 2023 s kognitívnym procesorom XR pre dokonalý zážitok z domácej zábavy. Rad BRAVIA XR ponúka štyri nové modely: X95L Mini LED, X90L Full Array LED, A95L QD-OLED a A80L OLED. Všetky modely sú vybavené funkciami, ktoré zákazníkom poskytnú pohlcujúci zážitok pri sledovaní filmov, obsahu na streamovacích aplikáciách, hraní hier a ďalších aktivitách.

Televízory BRAVIA XR na rok 2023 sú vybavené inovovaným kognitívnym procesorom XRTM s úplne novou technológiou XR Clear Image, ktorá zlepšuje redukciu šumu a čistotu obrazu pri pohybe, obmedzuje rozmazanie a vylepšuje scény plné akcie. Kognitívny procesor XR umožňuje lepšie ovládanie podsvietenia na zvýšenie počtu zón lokálneho stmavenia, zosilnenia jasu a obmedzenia tzv. „blooming“ efektu.

Každý model navyše ponúka funkciu Acoustic Center Sync, ktorá v spojení so soundbarmi Sony zabezpečuje bohatšie basy a širšie zvukové pole na dokonalý a pohlcujúci zážitok v pohodlí domova[1]. Pre zákazníkov, ktorí hľadajú ešte podmanivejší zvukový zážitok, ponúka každý model v kombinácii so soundbarmi Sony tiež funkciu 360 Spatial Sound Mapping, ktorá generuje virtuálne reproduktory a optimalizuje zvukové pole. Novinkou tohto roku je model X95L s funkciou Acoustic Multi-Audio+TM, ktorá zladí zvuk s dianím na obrazovke. Modely A95L a A80L sú vybavené funkciou Acoustic Surface Audio+TM so zosilňovačmi, ktoré vytvárajú pomocou vibrácií zvuk vystupujúci z celej plochy obrazovky a dokonale tak zodpovedá tomu, čo sa na obrazovke odohráva.

Televízory BRAVIA XR 2023 umožňujú hráčom posunúť hranie na konzole PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám, ako je Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode, ktoré optimalizujú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní. Medzi ďalšie funkcie patrí prehľadná herná ponuka, kde si hráči môžu v rýchlom prístupe prispôsobiť nastavenie svojim preferenciám, napríklad zapnúť alebo vypnúť VRR či redukciu pohybovej neostrosti. Herné menu umožňuje používateľom zvýšiť jas v tmavých oblastiach, aby ľahko zbadali objekty a protivníkov pomocou funkcie Black Equalizer, a môžu ľahko mieriť na svojich protivníkov pomocou šiestich typov zameriavacích krížov. Novinkou tohto roka je možnosť prispôsobiť si veľkosť obrazovky pomocou funkcie Screen Size a sústrediť sa na hranie v menšom zornom poli [2]. Model A95L je tiež vybavený funkciou Multi-View, v ktorej môžu používatelia sledovať vedľa seba priechody a herných sprievodcov a súčasne hrať svoje obľúbené tituly.

Spoločnosť Sony navyše dodržiava svoj záväzok, že v rámci iniciatívy Road to Zero obmedzí používanie plastov. Spoločnosť Sony zdokonaľuje viac aspektov životného cyklu výrobku, ako je zníženie spotreby primárnych plastov, zlepšenie účinnosti prepravy a preskúmanie spotreby energie počas používania, aby obmedzila dopad na životné prostredie. Nový panel Eco Dashboard, ktorý je súčasťou všetkých modelov 2023, umožňuje používateľom jednoducho prispôsobiť preferencie a nastavenie úspory energie.

„Nové televízory BRAVIA XR od spoločnosti Sony sú stvorené na zábavu – či už ste milovníci športu, filmov alebo hier, BRAVIA je tou najlepšou voľbou,“ hovorí Masashi Takiguchi, súčasný šéf celoeurópskej divízie domácej zábavy a zvuku a nastávajúci prezident spoločnosti Sony Europe. „Nové modely nekompromisne realizujú našu víziu a spájajú desaťročia skúseností spoločnosti Sony v televíznom, filmovom a hernom priemysle.“

Kľúčové vlastnosti radu BRAVIA XR:

  • Kognitívny procesor XR s technológiou XR Clear Image: Kognitívny procesor XR reprodukuje obsah tak, ako ho ľudia vidia a počujú, a poskytuje tak neuveriteľne realistický zážitok. Najnovšia verzia kognitívneho procesora XR na rok 2023 vstupuje do novej kapitoly svojho vývoja s pokročilou technológiou XR Clear Image. Táto technológia obmedzuje šum a redukuje rozmazanie pohybu. Vytvára tak scény, ktoré doslova kypia životom.
  • Zdokonaľte svoj zážitok vďaka produktom Sony na ozvučenie: Nové televízory BRAVIA XR od spoločnosti Sony sa skvele hodia k radu produktov Sony na ozvučenie, ako je systém domáceho kina HT-A9 alebo soundbary HT-A7000, HT-A5000 a HT-A3000. Technológia 360 Spatial Sound Mapping, technológia priestorového zvuku, predstavuje najnovšie vylepšenie modelov HT-A7000, HT-A5000 a HT-A3000. Kalibráciou zvuku podľa vybranej miestnosti na sledovanie vytvára táto technológia niekoľko optimálne rozmiestených virtuálnych reproduktorov pre širšie a viac pohlcujúce filmové zvukové pole. [3]
  • Jednotka XR Backlight Master Drive: Jednotka XR Backlight Master Drive, ktorú riadi kognitívny procesor XR™, využíva algoritmus lokálneho stmievania vyvinutý spoločnosťou Sony na úplne presné a nezávislé ovládanie tisícov malých, veľmi hustých diód Mini LED, čím zabezpečuje mimoriadny jas, pôsobivý dynamický rozsah, hlbokú čiernu a nádherne prirodzené farby.
  • Vďaka funkcii Acoustic Center Sync sa reproduktory televízora synchronizujú s vybranými soundbarmi Sony, čím sa posilní stredový reproduktorový kanál a dosiahne sa čistejší, výraznejší dialóg a pôsobivejší zvuk. V spojení s produktmi Sony Home Audio môžu zákazníci očakávať skutočne výnimočný zážitok pri domácom sledovaní.[4]
  • „Perfect for PlayStation® 5“ a herné funkcie: Vďaka exkluzívnym funkciám Auto HDR Tone Mapping a Auto Genre Picture Mode, ktoré optimalizujú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní, môžu hráči posunúť hranie na novú úroveň.[5] S novo pridanou ponukou Game Menu nebolo nikdy jednoduchšie doladiť herné nastavenia a asistenčné funkcie. Hráč má všetko podstatné na dosah ruky a môže si nastavenie upraviť počas chodu. Okrem toho je BRAVIA XR A95L vybavená funkciou Multi-view, takže je ľahšie ako kedykoľvek predtým sledovať pri hraní obľúbených titulov vedľa seba prechody a herných sprievodcov.
  • BRAVIA CORE: AplikáciaBRAVIA CORE [6] je predinštalovaná filmová služba, ktorá pri kúpe televízora BRAVIA XR ponúka 5, 10 alebo 15 kreditov na zakúpenie nových filmov alebo klasík z katalógu a až 24 mesiacov neobmedzeného streamovania desiatok ďalších filmov. Vďaka technológiám BRAVIA XR, Pure Stream™ [7] a IMAX® Enhanced [8], prináša obsah s úžasným obrazom a výraznou kvalitou zvuku. S režimom BRAVIA CORE Calibrated sa filmy automaticky prispôsobia optimálnemu nastaveniu obrazu vrátane režimu IMAX Enhanced a vytvoria tak skutočne výnimočný zážitok z domáceho sledovania filmov. Postupom času bude zážitok z aplikácie obohatený o nové funkcie.
  • Tlačidlo diaľkového ovládača Crunchyroll®: Tlačidlo diaľkového ovládača Crunchyroll®[9] umožňuje používateľom BRAVIA jedným dotykom prístup k jednej z najväčších knižníc anime na svete, ktorá obsahuje viac ako 18 000 hodín anime, viac ako 44 000 epizód a celovečerných filmov preložených do niekoľkých jazykov. Prístupné je aj simultánne vysielanie, takže japonské tituly je možné po odvysielaní v Japonsku sledovať zo zahraničia [10].
  • BRAVIA CAM dokáže rozpoznať polohu diváka a optimalizovať obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a vzdialenosti od televízora pri sledovaní, čo uľahčuje videokomunikáciu s rodinou a priateľmi na veľkej obrazovke.[11]
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[12]
  • Vyrobené s ohľadom na udržateľnosť: Pri výrobe znižuje spoločnosť Sony celkovú spotrebu plastov približne o 60 %[13], a používaním menších a ľahších obalov pri preprave znižuje emisie približne o 15 %. [14]
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky užívateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenie pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.

Nové modely televízorov Sony BRAVIA XR a ich kľúčové funkcie

BRAVIA XR X95L 4K HDR Mini LED TV (85”, 75”, 65”):

  • Inteligentné a výkonné spracovanie: Kognitívny procesor XR rozumie, ako vidíme skutočný svet, a reprodukuje obraz so širokým dynamickým kontrastom, detailnou čiernou, vysokým maximálnym jasom a prirodzenými farbami.
  • Jedinečné nastavenie podsvietenia: Technológia XR Backlight Master Drive jemne vyladí obraz a docieli hlbokú čiernu a prirodzené farby, ktoré oživia filmy a hry.
  • Kontrast a farby Mini LED diód: Sledujte dokonalý kontrast tisícov diód Mini LED a miliardy presných farieb riadených precíznymi technológiami XR Backlight Master Drive a XR Triluminos Pro.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je ľahké – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách. [15]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony.[16]
  • Ideálne pre PlayStation® 5: Posuň hranie na PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám: Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode na optimalizovanú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní.[17]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenie herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Získajte výhodu v hraní vďaka funkciám HDMI 2.1: 4 K/120, VRR a ALLM.[18]
  • Presné zladenie obrazu a zvuku: Vďaka podpore technológií Acoustic Multi-Audio a Dolby Atmos vylepšujú výškové reproduktory v ráme televízora oproti tradičným televíznym reproduktorom zvuk tak, aby to, čo používateľ počuje, zodpovedalo obrazu, ktorý vidí. [19]
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorci zamýšľali, vďaka podporeDolby Vision [20], IMAX Enhanced [21], a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode. [22]
  • Jasnejší obraz, menej šumu: Vďaka technológiám XR 4K Upscaling a XR Clear Image získate späť stratené textúry a detaily, obmedzíte šum a rozmazanie a zobrazíte všetok HD a digitálny obsah v rozlíšení blízkom 4K.
  • X-Anti Reflection a X-Wide Angle: Minimalizované odlesky na nerušené sledovanie a živé reálne farby z akéhokoľvek uhla pri zachovaní väčšieho množstva farieb a jasu.
  • Skvele sa hodia k soundbarom Sony: Synchronizácia Acoustic Center Sync synchronizuje reproduktory televízora s vybranými soundbarmi Sony a posilňuje tak stredový kanál reproduktorov pre jasnejšie, zreteľnejšie dialógy a pohlcujúci zvuk.[23]
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta, kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky užívateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenie pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Hladký hliníkový rámček Seamless Edge bude ladiť s každým interiérom.
  • Trojpolohový hliníkový stojan na televízor ponúka maximálne pohodlie; môžete si vybrať štandardnú inštaláciu, úzku polohu pre menšie nábytkové plochy alebo zvýšenú polohu, pod ktorou môžete schovať soundbar.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/x95l-series

BRAVIA XR X90L 4K HDR Full Array LED TV (98”, 85”, 75”, 65”, 55”):

  • Inteligentné a výkonné spracovanie: Kognitívny procesor XR kopíruje to, ako vidíme skutočný svet, a reprodukuje obraz so širokým dynamickým kontrastom, detailnou čiernou, vysokým maximálnym jasom a prirodzenými farbami.
  • Kontrast a farby Full Array LED: Jas cca. až 130 % v porovnaní s modelom z predchádzajúceho roka (X90K), presne riadené podsvietenie, vylepšený kontrast a miliardy presných farieb, riadené technológiami XR Contrast Booster a XR Triluminos Pro.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je ľahké – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[24]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony. [25]
  • Ideálne pre PlayStation® 5: Posuň hranie na PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám: Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode na optimalizovanú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní. [26]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Hranie hier cez HDMI 2.1: Získajte výhodu v hraní vďaka funkciám HDMI 2.1: 4 K/120, VRR a ALLM.[27]
  • Presné zladenie obrazu a zvuku: Vďaka podpore technológií Acoustic Multi-Audio a Dolby Atmos vylepšujú výškové reproduktory v ráme televízora oproti tradičným televíznym reproduktorom zvuk tak, aby to, čo používateľ počuje, zodpovedalo obrazu, ktorý vidí. [28]
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [29], IMAX Enhanced  [30], a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [31].
  • Jasnejší obraz, menej šumu: Vďaka technológiám XR 4K Upscaling a XR Clear Image získate späť stratené textúry a detaily. Navyše tak obmedzíte šum a rozmazanie, a zobrazíte všetok HD a digitálny obsah v rozlíšení blízkom 4K.
  • Skvele sa hodí k soundbarom Sony: Synchronizace Acoustic Center Sync synchronizuje reproduktory televízora s vybranými soundbarmi Sony a posilňuje tak stredový kanál reproduktorov pre jasnejšie, zreteľnejšie dialógy a pohlcujúci zvuk. [32]
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky používateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Hladký hliníkový rámček Seamless Edge bude ladiť s každým interiérom.
  • Trojpolohový hliníkový stojan [33] na televízor ponúka maximálne pohodlie; môžete si vybrať štandardnú inštaláciu, úzku polohu pre menšie nábytkové plochy alebo zvýšenú polohu, pod ktorou môžete umiestniť soundbar.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/x90l-series

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV (77”, 65”, 55”):

  • Inteligentné a výkonné spracovanie: Kognitívny procesor XR kopíruje to, ako vidíme skutočný svet, a reprodukuje obraz so širokým dynamickým kontrastom, detailnou čiernou, vysokým maximálnym jasom a prirodzenými farbami.
  • Displej QD-OLED: Displej QD-OLED, vylepšený technológiou XR Triluminos Max, prináša približne o 200 % jasnejšie farby ako predchádzajúci model (A95K).
  • Presný kontrast: Individuálne osvetlené pixely vytvárajú čistú čiernu, takže filmy, programy a hry ožívajú na obrazovke s mimoriadnymi detailmi a hĺbkou.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[34]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony.[35]
  • Ideálne pre PlayStation® 5: Posuň hranie na PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám: Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode na optimalizovanú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní.[36]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Hranie hier cez HDMI 2.1: Získajte výhodu vysoko výkonného hrania vďaka funkciám HDMI 2.1: 4 K/120, VRR a ALLM. [37]
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [38], IMAX Enhanced [39], a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [40].
  • Obrazovka funguje ako reproduktor: Vďaka technológii Acoustic Surface Audio+ a podpore Dolby Atmos si môžete vypočuť skutočne pohlcujúci zvuk. A to práve vďaka vibrujúcim zosilňovačom, ktoré vytvárajú zvuk vychádzajúci z celej obrazovky. Ten je dokonale zladený s dianím na obrazovke.
  • Jasnejší obraz, menej šumu: Vďaka technológiám XR 4K Upscaling a XR Clear Image získate späť stratené textúry a detaily. Navyše obmedzíte šum a rozmazanie, a zobrazíte všetok HD a digitálny obsah v rozlíšení blízkom 4K.
  • Skvele sa hodí k soundbarom Sony: Synchronizace Acoustic Center Sync synchronizuje reproduktory televízora s vybranými soundbarmi Sony a posilňuje tak stredový kanál reproduktorov pre jasnejšie, zreteľnejšie dialógy a pohlcujúci zvuk.[41]
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta, kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky užívateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Hladký hliníkový rámček Seamless Edge bude ladiť s každým interiérom.
  • Trojpolohový hliníkový stojan [42] na televízor ponúka maximálne pohodlie; môžete si vybrať štandardnú inštaláciu, úzku polohu pre menšie nábytkové plochy alebo zvýšenú polohu, pod ktorou môžete umiestniť soundbar.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/a95l-series

Funkcie BRAVIA XR A80L 4K HDR OLED TV (83”, 77”, 65”, 55”):

  • Inteligentné a výkonné spracovanie: Kognitívny procesor XR kopíruje to, ako vidíme skutočný svet, a reprodukuje obraz so širokým dynamickým kontrastom, detailnou čiernou, vysokým maximálnym jasom a prirodzenými farbami.
  • Acoustic Surface Audio+™: S technológiou Acoustic Surface Audio+ a podporou Dolby Atmos budete počuť skutočne pohlcujúci zvuk vďaka zosilňovačom, ktoré vibrujú a vytvárajú zvuk po celej ploche obrazovky, ktorý dokonale zodpovedá dianiu vo filme.
  • Kontrast a farby OLED: Technológia XR OLED Contrast Pro a XR Triluminos Pro vám umožnia pocítiť krásu OLED s jasom zodpovedajúcim približne 110 % jasu minuloročného modelu (A80K), pohlcujúcou hĺbkou a realistickým podaním, čistou čiernou, tmavými plochami plnými detailov a miliardami presných farieb.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[43]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony. [44]
  • Ideálne pre PlayStation® 5: Posuň hranie na PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám: Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode na optimalizovanú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní. [45]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Hranie hier cez HDMI 2.1: Získajte výhodu v hraní vďaka funkciám HDMI 2.1: 4 K/120, VRR a ALLM. [46]
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [47], IMAX Enhanced [48] a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [49].
  • Obrazovka funguje ako reproduktor: Vďaka technológii Acoustic Surface Audio+ a podpore Dolby Atmos si vypočujte skutočne pohlcujúci zvuk. Navyše, vďaka vibrujúcim zosilňovačom, ktoré vytvárajú zvuk vychádzajúci z celej obrazovky, je zvuk dokonale zladený s dianím na obrazovke.
  • Jasnejší obraz, menej šumu: Vďaka technológiám XR 4K Upscaling a XR Clear Image získate späť stratené textúry a detaily, obmedzíte šum a rozmazanie a zobrazíte všetok HD a digitálny obsah v rozlíšení blízkom 4K.
  • Skvele sa hodí k soundbarom Sony: Synchronizace Acoustic Center Sync synchronizuje reproduktory televízora s vybranými soundbarmi Sony a posilňuje tak stredový kanál reproduktorov pre jasnejšie, zreteľnejšie dialógy a pohlcujúci zvuk. [50]
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta, kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky používateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Hladký hliníkový rámček Seamless Edge, ktorý ponúka A80L, bude ladiť s každým interiérom.
  • Trojpolohový štíhly hliníkový stojan na televízor ponúka maximálne pohodlie; môžete si vybrať štandardnú inštaláciu, úzku polohu pre menšie nábytkové plochy alebo zvýšenú polohu, pod ktorou môžete schovať soundbar.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/a80l-a83l-a84l-series

Ďalšie novo oznámené modely televízorov Sony BRAVIA a ich kľúčové funkcie

Funkcie BRAVIA X85L 4K HDR Full Array LED TV (75”, 65”, 55”):

  • 4K HDR Processor X1™ reprodukuje väčšiu hĺbku, jemnejšie textúry a prirodzené farby prostredníctvom technológie Object-based HDR remaster.
  • Kontrastné a farebné LED diódy Full Array: Full Array LED displej vdýchne každej scéne jas a kontrast, takže všetko pôsobí veľmi reálne. Aj keď sledujete zápas za denného svetla, užijete si rovnako úžasnú kvalitu obrazu.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[51]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony. [52]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Hranie hier cez HDMI 2.1: Získajte výhodu v hraní vďaka funkciám HDMI 2.1: 4 K/120, VRR a ALLM. [53]
  • Posuň hranie na PlayStation® 5 na vyššiu úroveň vďaka exkluzívnym funkciám: Auto HDR Tone Mapping a režim Auto Genre Picture Mode na optimalizovanú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní. [54]
  • Inovatívne reproduktory X-Balanced zabezpečujú krištáľovo čistú kvalitu zvuku, a to bez toho, aby bola ovplyvnená hrúbka televízora.
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [55], IMAX Enhanced [56], a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [57].
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta, kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky používateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Moderné a minimalistické prevedenie, ktoré sa hodí do každého interiéru, s hladkým rámčekom Seamless Edge, ktorý vám umožní sústrediť sa na to dôležité – na obraz.
  • Dvojpolohový čierny úzky stojan televízora s klinovou konštrukciou ponúka maximálne pohodlie a je navrhnutý tak, aby sa zmestil na široké i úzke plochy nábytku.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/x85l-series

Funkcie BRAVIA X80L 4K HDR LED TV (85”, 75”, 65”, 55”, 50”, 43”):

  • 4K HDR Processor X1™ reprodukuje väčšiu hĺbku, detailnejšie textúry a prirodzené farby prostredníctvom technológie Object-based HDR remaster.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[58]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony. [59]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Model X80L sa ideálne hodí na hranie hier. Rozpozná, kedy je pripojená a zapnutá konzola, a automaticky sa prepne do režimu Auto Low Latency v rozhraní HDMI 2.1, takže si môžete vychutnať plynulejšie a pohotovejšie hranie.
  • Inovatívne reproduktory X-Balanced zabezpečujú krištáľovo čistú kvalitu zvuku, a to bez toho, aby bola ovplyvnená hrúbka televízora.
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [60], IMAX Enhanced [61], a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [62].
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta, kde sedíte.
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky používateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Vďaka hladkému rámčeku sa môžete sústrediť na to, čo je dôležité – na obraz. Samotný televízor je moderný a minimalistický, takže sa hodí do každého interiéru.
  • Dvojpolohový, čierny, štíhly stojan [63] televízora s klinovou konštrukciou ponúka maximálne pohodlie a je navrhnutý tak, aby sa zmestil na široké i úzke plochy nábytku.

Viac informácií: https://www.sony.sk/bravia/products/x80l-x81bl-series

Funkcie BRAVIA X75WL 4K HDR LED TV (75”, 65”, 55”, 50”, 43”):

  • Za jasným a farebným obrazom stojí procesor 4K X1™, ktorý v reálnom čase analyzuje obsah a vylepšuje všetko, čo sledujete.
  • Google TV: Viac ako 700 000 filmov a televíznych epizód na jednom mieste. Google TV prináša obľúbený obsah z rôznych aplikácií a predplatených služieb a organizuje ho. Vyhľadávanie je jednoduché – stačí sa opýtať Googlu. Skúste povedať: „Hej, Google, nájdi akčné filmy“ a vyhľadávať tak vo všetkých aplikáciách.[64]
  • Filmy ponúkané službou BRAVIA CORE: Vychutnajte si streamovanie vysoko kvalitných filmov v rozlíšení 4K UHD, ktoré sú súčasťou aplikácie BRAVIA CORE, exkluzívne na vybraných televízoroch Sony. [65]
  • Všetky herné nastavenia na jednom mieste: Pomocou herného menu môžete rýchlo spravovať nastavenia herného obrazu a asistenčných funkcií v jedinom pohodlnom rozhraní.
  • Model X75WL je skvelý herný televízor. Rozpozná, kedy je pripojená a zapnutá konzola, a automaticky sa prepne do režimu Auto Low Latency v rozhraní HDMI 2.1, takže si môžete vychutnať plynulejšie a svižnejšie hranie.
  • Inovatívne reproduktory X-Balanced zabezpečujú krištáľovo čistú kvalitu zvuku, a to bez toho, aby bola ovplyvnená hrúbka televízora.
  • Lepšia zábava: Vychutnajte si pohlcujúci a pútavý filmový obsah tak, ako ho tvorcovia zamýšľali, vďaka podpore Dolby Vision [66], IMAX Enhanced [67] a režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode [68].
  • Vylepšený zážitok z televízora vďaka BRAVIA CAM: BRAVIA CAM automaticky upraví obraz a zvuk podľa prostredia v miestnosti a miesta kde sedíte.  
  • Všetky Eco nastavenia na jednom mieste: Na paneli Eco Dashboard sú všetky používateľské nastavenia na jednom mieste, čo uľahčuje ich individuálnu alebo jednorazovú zmenu. Pomocou možnosti Easy Setup (Jednoduché nastavenie) môžu používatelia optimalizovať nastavenia pre prostredie, v ktorom televíziu sledujú.
  • Televízor bol navrhnutý v našom typickom minimalistickom štýle, aby ste sa mohli sústrediť na to, čo je dôležité – na obraz. Vďaka povrchovej úprave Hairline a dvojpolohovému stojanu Slim Blade [69]sa televízor X75WL hodí do každého interiéru.

Nová aplikácia na úpravu kanálov [70]

Nový nástroj spoločnosti Sony výrazne uľahčuje prispôsobenie poradia kanálov v televízore. Po stiahnutí do telefónu so systémom Android môžete zobraziť a zmeniť poradie kanálov jednoduchým pretiahnutím alebo vyhľadaním kanála a zadaním jeho požadovaného čísla.

Ceny a dostupnosť

Dostupnosť v maloobchode a ceny budú oznámené neskôr v roku 2023. Ďalšie informácie o nových modeloch televízorov Sony nájdete v prezentačnom videu Sony BRAVIA XR (https://youtu.be/hhaULhvfnqU) alebo na webových stránkach BRAVIA XR: https://www.sony.sk/electronics/bravia-xr.

Ďalšie informácie o všetkých televízoroch Sony nájdete na adrese https://www.sony.sk/bravia

Ďalšie informácie o všetkých soundbaroch Sony nájdete na adrese https://www.sony.sk/home-theatre-sound-bars


[1] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[2] K dispozícii v budúcej aktualizácii firmvéru.

[3] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[4] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[5] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[6] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[7] Používateľ musí nastaviť širokopásmové sieťové pripojenie. V predvolenom nastavení je nastavenie Pure Stream vypnuté a musí byť zapnuté v nastavení BRAVIA CORE. BRAVIA CORE ponúka streamovanie v rozmedzí 30 Mb/s-80 Mb/s, akonáhle užívateľ zapne Pure Stream. Aby mal používateľ prístup k Pure Stream rýchlosťou 30 Mb/s, musí mať minimálnu rýchlosť internetu 43 Mb/s prostredníctvom Wi-Fi. Na prístup k najvyššej kvalite Pure Stream dostupnej pri 80 Mbps musí mať používateľ minimálnu rýchlosť internetu 115 Mbps cez Wi-Fi. V závislosti od obmedzení prevádzkovateľa siete používateľa na streamovanie videa, BRAVIA CORE automaticky vyberie najlepší dátový tok podľa nasledujúcej funkcie adaptívneho streamovania na základe dostupnej rýchlosti internetu.

[8] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[9] Oblasti pokrytia tlačidiel: Ameriky, Európy a časti Ázie a Tichomoria.

[10] Funkcie, obsah a dostupnosť programov závisí od stavu predplatiteľa a líšia sa podľa regiónu. Môžu platiť ďalšie licenčné obmedzenia.

[11] BRAVIA CAM je súčasťou A95L a Z9K. BRAVIA CAM sa predáva samostatne a volitelne s X95L, A80L, A90K, X90L, X85L, X80L.

[12] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[13] Výrobky s úsporou 60 % sú k dispozícii iba pri niektorých modeloch a v niektorých regiónoch.

[14] 15 % je v porovnaní s modelmi predstavenými v roku 2018. Pomer sa môže pri jednotlivých modeloch líšiť.

[15] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

.

[16] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[17] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[18] Hra podporujúca VRR a/alebo 4K/120 snímok za sekundu. Výsledky VRR s môžu líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Ak zapnutie VRR spôsobí neočakávané vizuálne efekty, môžete ho kedykoľvek vypnúť.

[19] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[20] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[21] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[22] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[23] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[24] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[25] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[26] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[27] Hra podporujúca VRR a/alebo 4K/120 snímok za sekundu. Výsledky VRR sa môžu líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Ak zapnutie VRR spôsobí neočakávané vizuálne efekty, môžete ho kedykoľvek vypnúť.

[28] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[29] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[30] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[31] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[32] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[33] K dispozícii pre modely 55″, 65″, 75″ a 85″.

[34] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[35] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[36] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[37] Hra podporujúca VRR a/alebo 4K/120 snímok za sekundu. Výsledky VRR sa môžu líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Ak zapnutie VRR spôsobí neočakávané vizuálne efekty, môžete ho kedykoľvek vypnúť.

[38] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[39] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[40] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[41] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[42] Trojpolohový hliníkový stojan je súčasťou 77″ modelu. Modely s uhlopriečkou 65″ a 55″ sú vybavené dvojpolohovým stojanom.

[43] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia..

[44] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[45] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[46] Hra podporujúca VRR a/alebo 4K/120 snímok za sekundu. Výsledky VRR sa môžu líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Ak zapnutie VRR spôsobí neočakávané vizuálne efekty, môžete ho kedykoľvek vypnúť.

[47] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[48] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[49] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[50] Kompatibilné soundbary: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000

[51] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[52] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[53] Hra podporujúca VRR a/alebo 4K/120 snímok za sekundu. Výsledky VRR se môžu líšiť v závislosti od hry, ktorú hráte. Ak zapnutie VRR spôsobí neočakávané vizuálne efekty, môžete ho kedykoľvek vypnúť.

[54] Ak chcete aktivovať funkciu automatického mapovania tónov HDR, musíte ju povoliť pri prvom spárovaní televízora a systému PS5; alebo musíte televízor a systém PS5 odpojiť, vykonať obnovenie továrenského nastavenia systému PS5 a funkciu povoliť pri prvom nastavení. Automatický režim žánrového obrazu funguje, ak je na televízore nastavený automatický režim obrazu na ON. Obe funkcie sú podporované iba pri priamom prepojení PS5 a televízora. Použiteľné modely: Všetky modely BRAVIA XR, X85L.

[55] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[56] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[57] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[58] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[58] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[59] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[60] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne).

[61] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[62] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[63] Dvojpolohový stojan je súčasťou modelov 55″, 65″, 75″ a 85″.

[64] Aby mohol používateľ používať TV, musí súhlasiť s podmienkami služby Google (http://www.google.com/policies/terms/), podmienkami služby Play (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms/index.html) a zásadami ochrany osobných údajov (http://www.google.com/policies/privacy/). Používateľ sa musí pripojiť k svojmu účtu Google, aby mohol používať niektoré inzerované funkcie, vrátane hlasovej aktivácie prepojených aplikácií, a počas inštalácie nainštalovať niektoré aplikácie a operačný softvér. Používanie TV bez pripojenia k účtu Google umožňuje iba základné funkcie TV a niektoré aplikácie. Bezdrôtové pripojenie vyžaduje domácu sieť 802.11 (odporúča sa 802.11n). Sieťové služby, obsah, operačný systém a softvér tohto produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte. Aplikácie musia byť kompatibilné s televízorom. Dostupnosť aplikácií sa líši podľa regiónu a zariadenia.

[65] Zakúpte si televízor, ktorý spĺňa podmienky, a zaregistrujte sa do programu BRAVIA CORE™ do 23. februára 2026, aby ste mali nárok na akčné ponuky. Dostupné filmy sa môžu zmeniť. Platia podmienky, všetky podrobnosti nájdete na https://www.sony.net/bravia-core. Sieťové služby, obsah a operačný systém a softvér produktu môžu podliehať samostatným podmienkam alebo podmienkam tretích strán a môžu byť kedykoľvek zmenené, prerušené alebo ukončené a môžu vyžadovať poplatky, registráciu a informácie o kreditnej karte.

[66] Obsah Dolby Vision a Atmos kompatibilný so streamovacími službami alebo kompatibilným zariadením s obsahom pripojeným cez vstup HDMI (predáva sa samostatne)..

[67] Obsah IMAX Enhanced umožňuje plnohodnotný zážitok IMAX Enhanced na televízore BRAVIA s certifikáciou IMAX Enhanced s kompatibilnými streamovacími službami, ako je BRAVIA CORE, alebo kompatibilnými zariadeniami s obsahom, ako sú prehrávače Blu-ray, pripojenými cez vstup HDMI (predávajú sa samostatne).

[68] Vyžaduje členstvo v streamovacej službe Netflix. Dostupnosť 4K Ultra HD závisí od vášho predplatiteľského plánu Netflix, internetovej služby, možnostiach zariadenia a dostupnosti obsahu. www.netflix.com/termsofuse

[69] Dvojpolohový stojan Slim Blade je súčasťou 55″, 65″ a 75″ modelov.

[70] Podporované krajiny: Belgicko, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Chorvátsko, Írsko, Taliansko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko, Ukrajina.

Značky: