Rad ULT POWER SOUND je určený milovníkom hudby, ktorí majú radi silný a hlboký zvuk. Ponúka tri reproduktory – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 a ULT FIELD 1 – a bezdrôtové slúchadlá ULT WEAR.

Všetky modely tohto radu sú vybavené tlačidlom ULT. Prinášajú charakteristickú kvalitu zvuku tým, že vylepšujú hudbu pomocou jedného alebo dvoch rôznych zvukových režimov.

ULT TOWER 10 – sila zvuku živého vystúpenia u vás doma

Premeňte svoj domov na centrum večierkov s dunivými basmi, zvukom 360° Party Sound, osvetlením 360° Party Light a užite si karaoke vďaka dodávanému bezdrôtovému mikrofónu. Reproduktor môžete dokonca pripojiť k televízoru a vylepšiť tak zvuk všetkého, na čo sa radi pozeráte.

Kľúčové funkcie ULT TOWER 10:

  • ULT POWER SOUND – Zvýrazňuje nízke frekvencie a dosahuje výnimočné basy. Vychutnajte si dva rôzne typy režimu zvuku so zvýraznenými basmi. Stlačením tlačidla ULT môžete zvoliť režim ULT1 na zvýraznenie nízkych frekvencií a získať tak basy, pri ktorých sa vám zachveje srdce. Režim ULT2 prináša mohutné basy, ktoré vás roztancujú.
  • Optimalizácia zvukového poľa (Sound Field Optimization) – Deteguje šum a automaticky mení nastavenie zvuku tak, aby bola zvýraznená hudba aj pri zarušenom prostredí.
  • Technológia 360° Party Sound a 360° Party Light – Technológia 360° party sound šíri silný zvuk do všetkých kútov miestnosti. Vďaka jasnému osvetleniu rozžiari ULT TOWER 10 priestor párty. Dokáže sa dokonca synchronizovať s hudbou a vytvoriť tak festivalovú atmosféru.
  • Karaoke, gitara a vylepšenie zvuku TV – Vďaka priloženému bezdrôtovému mikrofónu môžete spievať svoje obľúbené skladby. Navyše si môžete vychutnať úplnú kontrolu nad zvukom vďaka ovládacím prvkom Echo a Key Control na hornom paneli. Môžete pripojiť ďalší mikrofón a zaspievať si duet alebo zapojiť gitaru a použiť ULT TOWER 10 ako zosilňovač. Funkcia TV Sound Booster vylepšuje zvuk z televízora.
  • Party Connect – Prepojte až 100 kompatibilných reproduktorov a synchronizujte hudbu a osvetlenie pomocou funkcie Party Connect – naplňte akýkoľvek priestor silným zvukom a vytvorte dokonalú atmosféru večierka.

ULT FIELD 7 – Párty kdekoľvek

Oživte si deň údernými basmi a výrazným osvetlením, nech už ste kdekoľvek. ULT FIELD 7 vám umožní vziať si párty kamkoľvek so sebou vďaka vodotesnej a prachotesnej konštrukcii a dlhej výdrži batérie, takže si môžete užívať párty ešte dlhšie. Môžete dokonca pripojiť mikrofón a rozbehnúť karaoke, nech už ste kdekoľvek.

Kľúčové funkcie ULT FIELD 7:

  • ULT POWER SOUND – Vyberať môžete režim ULT1 pre hlbšie basy s nižšími frekvenciami alebo ULT2 pre silné a prierazné basy.
  • Optimalizácia zvukového poľa (Sound Field Optimization) – Deteguje okolitý hluk a automaticky upravuje nastavenie zvuku tak, aby poskytoval optimálny hudobný zážitok, nech už je v mieste konania akcie akokoľvek rušno.
  • Ešte dlhšie párty – Vďaka až 30-hodinovej výdrži batérie môžete organizovať párty kdekoľvek a užívať si ešte dlhšie. Navyše vám rýchle nabíjanie dodá energiu na 3 hodiny prehrávania iba za 10 minút. Model spĺňa normu krytia IP67 pre vodotesnosť a prachotesnosť. Môžete si tak usporiadať párty aj vonku. Je tiež odolný voči slanej vode, takže si môžete hudbu užívať aj na pláži.
  • Vezmite ho kamkoľvek so sebou – ULT FIELD 7 možno jednoducho prenášať pomocou praktických rukovätí. Navyše bol navrhnutý tak, aby dokonale fungoval, či už je umiestnený horizontálne alebo vertikálne.
  • Vstup pre karaoke, gitaru a osvetlenie – Pripojte mikrofón a môžete si zaspievať čokoľvek. Je to dokonalý parťák, ktorý má na zadnom paneli navyše i ovládanie echa a dôležitých funkcií. Alebo môžete pripojiť gitaru a prameniť ULT FIELD 7 na zosilňovač. Skvelú atmosféru ešte viac umocní ambientné osvetlenie, ktoré vytvára jemné nasvietenie ideálne na večierky i každodenné použitie.
  • Party Connect – Prepojte až 100 kompatibilných reproduktorov a synchronizujte hudbu a osvetlenie prostredníctvom služby Party Connect.

ULT FIELD 1 – Veľký zvuk v malom balení

Prineste si svoje obľúbené skladby kamkoľvek a prehrávajte ich s vylepšenými basmi. To všetko vám umožní reproduktor ULT FIELD 1 v kompaktnom vyhotovení. Reproduktor je vybavený popruhom s niekoľkými možnosťami použitia a vďaka dlhej výdrži batérie si ho môžete vziať kamkoľvek – je vodotesný, prachotesný a dokonca nárazuvzdorný.

ULT FIELD 1 kľúčové funkcie:

  • ULT POWER SOUND – Zapnite ULT POWER SOUND na zvýraznenie basov.
  • Kdekoľvek a akokoľvek – ULT FIELD 1 je dokonalý parťák na každú príležitosť. Je navrhnutý tak, aby bol prenosný a vydržal až 12 hodín na batérii, takže si svoje skladby môžete užívať dlhšie. Navyše vám jeho multifunkčný popruh, vodotesnosť a prachotesnosť podľa normy IP67, nárazuvzdorná konštrukcia a odolnosť voči slanej vode umožnia vziať si reproduktor kamkoľvek, do interiéru i von.
  • Farby podľa vášho štýlu – Na výber máte čierny, biely, lesný šedý a oranžový variant, takže si môžete vybrať farbu, ktorá bude vyhovovať vášmu štýlu.
  • Možnosť voľby umiestnenia – ULT FIELD 1 je navrhnutý tak, aby fungoval, či už ho umiestnite horizontálne, alebo vertikálne. Využijete tým dokonale aj obmedzený priestor.
  • Praktickosť – Jednoduché použitie a pripojenie s vstavaným mikrofónom pre handsfree, ktoré umožňuje volanie a využíva technológiu Echo Cancelling pre čistejšie hovory.

ULT WEAR – Výkonný zvuk. Presne podľa vašich predstáv

Vďaka výnimočným basom a vylepšenému potlačeniu šumu vám naše nové slúchadlá ULT WEAR umožnia vychutnať si atmosféru obľúbeného festivalu nebo klubu, nech už sa vydáte kamkoľvek.

Kľúčové funkcie ULT WEAR:

  • ULT POWER SOUND – Stlačením tlačidla ULT získate silný zvuk. ULT1 poskytuje hlboké basy pri nízkych frekvenciách a ULT2 prináša silné basy.
  • Navrhnuté na výkon – Sú poháňané integrovaným procesorom V1 spoločnosti Sony, rovnakým procesorom, ktorý sa nachádza v oceňovaných slúchadlách Sony radu 1000X, a jednotkou meniča navrhnutou pre rad ULT POWER SOUND, ktorá reprodukuje neskrotnú energiu, mohutné rezonujúce basy a krištáľovo čisté detaily.
  • Potlačenie hluku – Vďaka technológii dvojitého snímača hluku a integrovanému procesoru V1 posúva ULT WEAR potlačenie okolitého hluku na vyššiu úroveň. Teraz sa môžete skutočne odmlčať a užiť si večierok pre jedného – len vy a vaše hudba.
  • Komfortný dizajn –Slúchadlá sú pohodlné vďaka mäkkým náušníkom a väčšiemu priestoru okolo uší a poskytujú výkonný a kvalitný zvuk. Slúchadlá ULT WEAR majú skladaciu konštrukciu a dodávajú sa s puzdrom na prenášanie.
  • Každodenné použitie – ULT WEAR vynikajú funkčnosťou, tvarom a vybavením. Senzor pozastaví prehrávanie hudby, keď ich zložíte, a znovu ich spustí, keď si ich nasadíte. Bluetooth® sa dokáže spárovať s dvoma zariadeniami súčasne.

S ohľadom na udržateľnosť

Séria ULT Power Sound bola navrhnutá nielen pre výkonný zvuk, ale aj s ohľadom na životné prostredie. Na výrobky sa používa recyklovaný plast[11]. Tento prístup odráža záväzok spoločnosti Sony znižovať dopad výrobkov a výrobných postupov na životné prostredie. 

Cena a dostupnosť

ULT TOWER 10 je v predaji v čiernom i farebnom variante od apríla 2024 za 1229 €. ULT FIELD 7 je v predaji v čiernom i farebnom variante od apríla 2024 za 399 €. ULT FIELD 1 je v predaji od apríla 2024 v čiernej, lesnej šedej, bielej a oranžovej farbe za 139 €. Slúchadlá ULT WEAR sú k dispozícii v čiernej, lesnej šedej a bielej farbe od apríla 2024 za 199 €

Zdroje: Sony

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.