Slúchadlá Sony WF-C700N sú úplne bezdrôtové a zamerané na vysokú kvalitu zvuku.

Komfort a kvalita, ktorá sa zmestí do vrecka

Slúchadlá WF-C700N boli navrhnuté tak, aby boli pohodlné a dobre držali bez ohľadu na anatómiu uší. Sony ich navrhla na základe rozsiahlych údajov o tvare uší, ktoré zhromažďuje od uvedenia prvých slúchadiel do uší na svete v roku 1982, a tiež na základe vyhodnotenia citlivosti rôznych typov uší. Kombinujú tvar, ktorý dokonale zodpovedá ľudskému uchu s ergonomickým dizajnom na stabilnejšie nasadenie.

Slúchadlá WF-C700
Slúchadlá WF-C700

Nabíjacie puzdro valcovitého tvaru je malé a jednoducho sa prenáša vo vrecku. Puzdro má geometricky vzorovanú textúru, čo mu dáva prémiový vzhľad. Textúra, kvalita a farby modelu WF-C700N sú navrhnuté s ohľadom na váš štýl a pohodlie. Vďaka čiernej, bielej, levanduľovej a šalviovo zelenej farbe si môžete vybrať tú vhodnú.

Viac hudby, menej hluku z okolia

So slúchadlami WF-C700N môžete eliminovať ruchy pomocou funkcie potlačenia okolitého hluku alebo použiť režim Ambient Sound, aby ste zostali v spojení so svojim okolím.

V režime Ambient Sound zachytávajú vstupné mikrofóny viac okolitého zvuku, takže zostávate v spojení s okolím. Nastavenia si môžete prispôsobiť v aplikácii Sony | Headphones Connect alebo použiť nastavenie Focus on Voice a rozprávať sa bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá. Môžete tiež vstúpiť do kaviarne a pohodlne si objednať, následne sa posadiť a vychutnať si zábavu už bez rušivých vplyvov.

Slúchadlá WF-C700
Slúchadlá WF-C700

Model WF-C700N je tiež vybavený funkciou Adaptive Sound Control, ktorá upravuje nastavenie okolitého zvuku v závislosti od toho, kde sa nachádzate a čo robíte. Rozpozná miesta, ktoré často navštevujete, ako je napr. vaše pracovisko, posilňovňa alebo obľúbená kaviareň a nastaví režimy zvuku tak, aby zodpovedali konkrétnej situácii.

Budete počuť každý tón vo vysokej kvalite

Model WF-C700N prináša kvalitný zvuk vďaka technológii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Navyše majú vďaka 5 mm meniču slúchadlá Sony WF-C700N aj napriek svojim malým rozmerom silný zvuk. Ten produkuje výrazné basy a úchvatne čisté vokály. Prinášajú tak to najlepšie z každého druhu zábavy alebo žánru, ktorý si vyberiete. Pomocou nastavenia ekvalizéra v aplikácii Sony | Headphones Connect môžete navyše upraviť hudbu podľa svojho vkusu.

Užite si bezproblémové počúvanie

Vďaka 15-hodinovej výdrži batérie, vodeodolnosti s krytím IPX4 a chytrým funkciám sú slúchadlá WF-C700N stvorené na každodenné používanie.

Pre maximálne pohodlie sú slúchadlá WF-C700N vybavené funkciou Multipoint. Tá umožňuje slúchadlá spárovať s dvomi zariadeniami Bluetooth súčasne. Pri prichádzajúcom hovore tak slúchadlá poznajú, ktoré zariadenie vyzváňa a automaticky sa pripojí k tomu správnemu.

Slúchadlá WF-C700
Slúchadlá WF-C700

Model WF-C700N poskytuje vysokú kvalitu hovoru vďaka technológii Wind Noise Reduction Structure, ktorá zreteľne prenáša váš hlas aj počas veterného dňa.

A ešte zopár poznámok. Výdrž na batériu samotných slúchadiel je 7,5 hodín, nabíjacie puzdro nabije slúchadlá jeden krát. Celkom je to teda výdrž 15 hodín pri použití potlačenia okolitého hluku a pripojenia Bluetooth. S vypnutím funkcie potlačenia okolitého hluku je to 10 hodín na slúchadlá a 10 hodín na nabíjacie puzdro.

Slúchadlá sú odolné proti striekajúcej vode z akéhokoľvek uhla, s výnimkou zvukovej trubice (zvukového výstupu) slúchadiel. Nabíjacie puzdro však nie je vodeodolné.

Model WF-C700N bude v predaji od apríla 2023 za cenu 119 Eur.

Obľúbené WH-1000XM5 aj v modrej farbe

Okrem toho Sony teraz ponúka všetky technológie populárnych slúchadiel WH-1000XM5 v štýlovej farbe Midnight Blue. Obalový materiál oboch modelov neobsahuje žiadny plast, a odráža záväzok Sony znižovať dopad svojich výrobkov a postupov na životné prostredie.

Zdroje: Sony

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.