Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • S modelom SRS-XG300 si môžete užiť večierok s výkonným zvukom a ambientným osvetlením a vďaka praktickej výsuvnej rukoväti si môžete vziať reproduktor kamkoľvek o sebou.
  • Vychutnajte si zvuk, ktorý dosiahne ďalej a do väčšej šírky vďaka novému Line-Shape difúzoru pri kompaktných reproduktorov SRS-XE300 a SRS-XE200.
  • Pri všetkých predstavovaných modeloch zažijete vysoko kvalitný zvuk a silný výkon reproduktora s technológiou X-Balanced. Žite s hudbou naozaj naplno.

Spoločnosť Sony dnes rozšírila svoj pôsobivý rad prenosných reproduktorov o tri nové modely – XG300, XE300 a XE200 – ktoré ponúkajú vysoko kvalitný priestorový zvuk, silný akustický tlak a hlboké úderné basy. Zároveň sú ľahko prenosné, takže sa o radosť môžete podeliť, nech už ste kdekoľvek.

Potrebujete reproduktor, ktorý dokáže ponúknuť silný zvuk na každú príležitosť? Vďaka reproduktorom s inovatívnou technológiou X-Balanced a duálnym pasívnym žiaričom od spoločnosti Sony, ktorými sú vybavené všetky tri nové modely, to všetky tieto novinky spĺňajú. Produkujú prieraznejšie basy s menším skreslením, takže vám prinášajú pôsobivý, vysoko kvalitný zvuk a silný akustický tlak, ktorý vás bude baviť počas celej noci.

Výkonný zvuk na každú párty

Vďaka integrovaným výškovým reproduktorom a funkcii MEGA BASS si s reproduktorom XG300 vychutnáte hlboké basy ako v klube ale naopak aj  čistý zvuk vysokých frekvencií. Ak sa chcete z klubu presunúť na koncert, umožní vám reproduktor XG300 vytvoriť jedinečnú atmosféru a znova a znova prežívať obľúbené živé vystúpenia vďaka funkcii LIVE SOUND[i].

Tí, ktorí majú radi večierky s trochou farieb navyše, si môžu na XG300 zapnúť ambientné osvetlenie, ktoré synchronizuje osvetlenie reproduktorov s rytmom hudby.

Rovnomerný zvuk všade okolo

Jedinečný Line-Shaped difúzor, inšpirovaný audio systémami používanými na profesionálnych koncertoch, distribuuje zvuk rovnomerne, takže má väčší a širší dosah. Vy aj vaši priatelia tak budete môcť tancovať na svoje obľúbené skladby a užívať si rovnako kvalitný zvukový zážitok v každom rohu miestnosti.

Pri odporúčanom vertikálnom umiestnení modelov XE300 a XE200 si môžete plne vychutnať zvukové výhody Line-Shaped difúzora. Okrem toho je možné reproduktory umiestniť aj horizontálne, takže si môžete užívať stereofónne prehrávanie zvuku a nastavenie pomocou aplikácie Sony | Music Center.

Vezmite si hudbu kamkoľvek so sebou

Všetky tri reproduktory boli skonštruované tak, aby sa dali prenášať. Model XG300 je vybavený zaťahovacou rukoväťou, vďaka ktorej je prenášanie ešte jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Napriek malým rozmerom a nízkej hmotnosti ukrývajú modely XE300 a XE200 v kompaktných telách silný zvuk a sú tak dokonalými spoločníkmi na cestách do prírody. Model XE200 sa navyše dodáva s praktickým pútkom, preto ho budete mať vždy po ruke a bude pripravený prehrávať vaše obľúbené skladby jednoduchým stlačením tlačidla.

Vám a vašej hudbe nestojí nič v ceste

Vďaka stupňu krytia IP67[ii] pri všetkých modeloch sa nemusíte obávať striekajúcej vody ani prachu. Či už ste na piesočnej pláži, alebo trávite svoj čas od rána do večera pri bazéne, môžete si ďalej púšťať svoje obľúbené skladby.

Modely XE300 a XE200 prešli rozsiahlym testovaním nárazov[iii], ktoré uskutočnila spoločnosť Sony, aby sa ubezpečila, že reproduktory vydržia nevyhnutné nárazy, údery a škrabance, ktoré prináša každodenné používanie.

Párty ide ďalej vďaka batérii s dlhou výdržou

Všetky tri reproduktory sa môžu pochváliť dlhou výdržou batérie, takže na jedno nabitie môžete svoju hudbu počúvať ešte dlhšie. Plne nabitý reproduktor XG300[iv]zvláda 25 hodín prehrávania, XE300 24 hodín[v] prehrávania a XE200 16 hodín[vi] prehrávania. 

Všetky tri reproduktory sú vybavené funkciou rýchleho nabíjania, takže aj keď máte na nabitie málo času, hudba bude hrať ďalej. Rýchle nabíjanie vám zabezpečí až 70 minút prehrávania po iba 10 minútach nabíjania.

Vďaka funkcii Battery Care, ktorou disponujú všetky tri modely, sa nemusíte obávať nadmerného preťažovania batérie, čo znamená, že reproduktor zostane dlhšie v optimálnom stave. Pri modeloch XE300 a XE200 je možné túto funkciu aktivovať prostredníctvom aplikácie Sony | Music Center.

Modely XE300 a XE200 ponúkajú aj jedinečnú technológiu snímania okolitého hluku Ambient Noise Sensing od spoločnosti Sony, ktorá analyzuje okolitý hluk a pomáha šetriť batériu pri používaní reproduktorov vonku[vii].

Užite si skvelé hovory s funkciou Echo Cancelling

Všetky tri modely ponúkajú funkciu Echo Cancelling, ktorá vám umožní vychutnať si vysoko kvalitné hovory, pri ktorých môžu hovoriť dvaja ľudia súčasne bez toho, aby došlo k obmedzeniu jedného z nich. Pomocou tlačidla MIC na stlmenie mikrofónu na modeloch XE300 a XE200 môžete tiež behom okamihu stlmiť zvuk mikrofónu.

Rozbehnite to s aplikáciami Party Connect a Stereo Pair

Všetky tri reproduktory sú vybavené funkciou Party Connect, vďaka ktorej môžete spojiť až 100 kompatibilných bezdrôtových reproduktorov[viii] pomocou technológie BLUETOOTH® a synchronizovať hudbu na dosiahnutie mimoriadne silného zvuku. S funkciou Stereo Pair môžete bezdrôtovo prepojiť dva reproduktory a vytvoriť vynikajúci stereofónny zvuk. Obe funkcie sa aktivujú v aplikácii Sony | Music Center.

Udržateľnosť

Spoločnosť Sony navrhuje svoje produkty tak, aby boli nielen štýlové, ale aj šetrné k životnému prostrediu. Na vnútorné časti modelov XE300 a XE200 bol použitý recyklovaný plast vyvinutý špeciálne pre spoločnosť Sony[ix]. Tento vývoj si vyžiadal veľa rokov výskumu a návrhov, ktoré zabezpečili, že udržateľné materiály splnia prísne požiadavky spoločnosti Sony na zvuk. Použitím recyklovaného papiera pre jednotlivé obaly, vrátane vnútorných výplní, obsahujú obaly všetkých troch modelov maximálne 5 % plastových materiálov[x].

Ceny a dostupnosť

Dostupné farby – svetlo šedá a čierna

Model XG300 bude v predaji od júla 2022 za cenu približne 289,99 EUR.

Model XE300 bude v predaji od júla 2022 za cenu približne 200 EUR.

Model XE200 bude v predaji od júla 2022 za cenu približne 159,99 EUR.


[i] Je možné nastaviť z aplikácie Sony Music Center

[ii] Vodotesnosť je účinná iba pri uzavretí krytu. Nie je garantovaná pre všetky situácie.

[iii] Z výšky až 1,2 m.  Nezaručuje, že nedôjde k poškodeniu, poruche, vodotesnosti a prachotesnosti za všetkých podmienok.

[iv] Pri zapnutom režime MEGA BASS, úrovni hlasitosti nastavenej na 24 a vypnutom osvetlení. Skutočný výkon sa môže od uvedeného času líšiť v závislosti od hlasitosti, prehrávaných skladbách, okolitej teplote a podmienkach používania.

[v] Pri zapnutej funkcii STAMINA a nastavenej úrovni hlasitosti 34. Skutočný výkon sa môže od uvedeného času líšiť v závislosti od hlasitosti, prehrávaných skladbách, okolitej teplote a podmienkach používania.

[vi] Pri zapnutej funkcii STAMINA a nastavenej úrovni hlasitosti 31. Skutočný výkon sa môže od uvedeného času líšiť v závislosti od hlasitosti, prehrávaných skladbách, okolitej teplote a podmienkach používania.

[vii] V porovnaní so stavom bez použitia technológie snímania okolitého hluku Ambient Noise Sensing dosahuje o 1 hodinu dlhšiu výdrž batérie pri maximálnej úrovni hlasitosti.

[viii] Kompatibilné iba s modelmi SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23, SRS-XP700, SRS-XP500, SRS-XG500, SRS-XG300, SRS-XE300, SRS-XE200, LSPX-S3. Výrobky kompatibilné s funkciou Wireless Party Chain nie je možné pripojiť.

[ix] V závislosti od doby výroby nemusí byť na diel použitý recyklovaný plast.

[x] Okrem náterových a lepiacich materiálov.

Značky: