Nostalgiu budete cítiť na každom kroku.

Spoločnosť Sony na veľtrhu IFA k 40. výročiu prehrávača Walkman predstavila nový model, ktorý výrazným spôsobom pripomenie obdobie klasických audio kaziet. To však neznamená, že tieto kazety sú späť. Tento Walkman iba dostal špeciálne používateľské rozhranie s dizajnom klasickej kazety a šetričom obrazovky. Vo výbave však nechýba Wi-Fi a platforma Android.

Informácie z Walkmanu je možné prezerať na 3,6-palcovom HD displeji. Batéria ponúka až 26 hodín prehrávania a je ju možné nabíjať cez USB-C port. Z ďalšej výbavy spomenieme prístup do Walkman obchodu pre získanie nových skladieb.

Cena za Walkman NW-A100TPS je známa pre austrálsky trh, kde by mala táto novinka v retro štýle stáť 599 austrálskych dolárov. V Európe sa bude táto špeciálne výročná edícia predávať od novembra a cena je stanovená na 440 eur.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Spoločnosť Sony na prebiehajúcej výstave IFA 2019 v Berlíne iba pred pár hodinami predstavila aj veľmi zaujímavú smartfónovú novinku v podobe modelu Xperia 5. Viac sa dočítate v článku nižšie.

Zdroj: IFA

Prečítajte si aj:

Sony Xperia 5 oficiálne: Xperia 1 v kompaktnom prevedení (doplnené)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.