Mali by prísť už čoskoro.

Sony je vo svete audia veľkým pojmom. Okrem toho, že stojí za legendárnym Walkmanom, úspechy žne aj v oblasti slúchadiel. Iba prednedávnom sme spoznali originálne slúchadlá Sony LinkBuds, pričom sa zdá, že do novovzniknutej série má namierené ďalší model. 

LinkBuds zaujali netradičným dizajnom s otvorenou konštrukciou, ktorá používateľom umožňuje lepšie vnímať okolie. Pokiaľ vás však tento model neoslovil, Sony pripravuje aj klasickejšiu” verziu pôvodných slúchadiel LinkBuds.

Sony LinkBuds SZdroj: AndroidPolice
Sony LinkBuds S

Portál AndroidPolice informuje, že nové slúchadlá by mali byť uvedené pod názvom „LinkBuds S„. Pomerne zaujímavé však je, že pripravovaná novinka sa vôbec nepodobá na svojho staršieho súrodenca. Namiesto toho jej dizajn skôr pripomína model WF-1000XM4 alebo WF-C500. Predpokladáme však, že vo výbave by nemalo chýbať ANC a Ambientný režim.

Aj napriek tomu, že o týchto slúchadlách máme iba veľmi málo informácií, môžeme sa domnievať, že ich uvedenie nie je ďaleko. V prípade ceny očakávame, že bude nižšia, ako pri modeli WF-1000XM4.

Pohybovať by sa mala na úrovni 150 – 200 dolárov.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.