Novinka s atypickým označením.

Sony štandardne predstavuje na mobilnom svetovom kongrese v Barcelone svoje vlajkové lode. Pred rokom sme videli skvelú Xperiu XZ Premium, tento rok by sme sa mali dočkať smartfónu s označením Xperia XZ Pro.

Novinka by mala podľa dostupných informácií ponúknuť 5,7-palcový 4K OLED displej a tenké rámčeky nad a pod displejom. Štandardom bude odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP68 a prémiová výbava, ktorá je hodná vlajkovej lode. Spomína sa najnovší procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM a 128 GB úložisko.

Nebude chýbať ani microSD slot a batéria s kapacitou 3420 mAh. Telefón bude tiež vybavený duálnym fotoaparátom s 18 Mpx senzorom a 1,33μm pixelmi a 12 Mpx senzorom s 1,38μm pixelmi. Predný fotoaparát bude mať rozlíšenie 13 Mpx. Očakáva sa, že novinka sa dostane na trh v júni s predpokladanou cenou na úrovni 900 eur. Ďalšie detaily by sme sa mali dozvedieť 26. februára ráno.

Takto by mohla vyzerať nová Xperia XZ Pro: OLED displej, malé rámčeky aj duálny fotoaparát

Zdroj: YugaTech

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony Xperia XZ Premium: Prémiový telefón, v každom smere

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit