Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Začiatok jesene je tu a s ním aj návrat do školských lavíc. Kým predtým sme si vystačili s obyčajnou ceruzkou a zošitom, dnes sa pri písaní referátov a školských projektov žiadny študent nezaobíde bez počítača a tlačiarne. Neznamená to ale, že vám po nákupe školského vybavenia zostane akurát prázdna peňaženka. S HP to ide aj inak, v ponuke má notebooky, zariadenia 2v1, tlačiarne i ďalšie príslušenstvo ako praktické školské batohy, slúchadlá alebo kalkulačky za super ceny, z ktorých si vyberie každý školák i vysokoškolák. A ak sa ten váš len ťažko lúči s prázdninami, aj na to má HP riešenie. Chcete sa stať rodičom roka hneď v septembri? Poďte sa inšpirovať. Viac školských noviniek nájdete aj tu (počítače a príslušenstvo) a tu (tlačiarne).

HP Sprocket

S koncom leta často prichádza aj nostalgia a čas spomínania na prežité prázdniny. Dokonalým riešením, ako si deti môžu vziať svoje zážitky so sebou aj do školy, pochváliť sa s nimi spolužiakom a mať ich stále na očiach, je obľúbená vrecková tlačiareň HP Sprocket. Veľká je ako bežný chytrý telefón, takže sa bez problémov zmestí do vrecka alebo batohu, a navyše tlačí na špeciálny samolepiaci papier, vďaka ktorému si váš školák môže letnými fotkami oblepiť peračník alebo lavicu. Dostupná je v červenej, bielej alebo čiernej farbe. Isté je, že jej majiteľ bude v škole za hviezdu – napadá vás niečo lepšie, než vyfotiť sa so spolužiakmi, upraviť fotku v zábavnej aplikácii HP Sprocket a hneď ju počas niekoľkých sekúnd vytlačiť?

Cena:

HP Sprocket aj s 10 listami samolepiaceho fotopapiera kúpite za 129 eur.

 

HP Stream 14

Hľadáte prvý počítač pre vášho školáka? Nič drahé, mal by byť odolný, a aby tiež niečo vedel – so základným modelom HP Stream 14 nemôžete šliapnuť vedľa. Je tenký, ľahký a prenosný, vďaka kompaktnej veľkosti sa bez problémov zmestí do batohu, bez nabíjania vydrží na batériu takmer 11 hodín, má bleskurýchly SSD disk pre ukladanie dát a navyše už predinštalovaný Office 365 na celý rok zadarmo.

Cena:

Fialový HP Stream 14 s 32GB diskom kúpite za 244 eur.

Biely HP Stream 14 s 64GB diskom kúpite za 269 eur.

HP DeskJet Ink Advantage 3700

Málokto toho v domácnosti vytlačí viac než študent. V izbe pre tlačiareň, ale väčšinou nebýva dosť miesta, tým skôr, ak chcete, aby vedela aj skenovať a kopírovať. Od toho tu je rad multifunkčných tlačiarní HP DeskJet Ink Advantage 3700. Tieto obľúbené modely zvládnu všetky úlohy, ktoré učitelia pre vášho školáka pripravia, a pritom zostali mimoriadne skladné vďaka jedinečnému riešeniu pre kopírovanie a tlač. Navyše naozaj dobre vyzerajú (vyberať možno z tyrkysovej, šedej, modrej a červenej varianty), dokážu tlačiť cez WiFi napríklad aj z mobilu a sú k dispozícii za veľmi priaznivú cenu. Pripočítajte si k tomu úspornú tlač a celkovo nízkonákladovú prevádzku a máte vyhrané.

Cena:

HP DeskJet Ink Advantage 3700 vrátane 25 listov samolepiaceho fotopapiera HP Social Media Snapshots kúpite za 59 eur.

 

HP ProBook x360 440

Pokiaľ máte doma predsa len náročnejšieho vysokoškoláka, ktorý potrebuje všestranného pomocníka s poriadnym výkonom, mohol by vás zaujímať skôr notebook HP ProBook X360 440. Najväčším tromfom tohto počítača je jeho preklopná konštrukcia, vďaka ktorej z neho podľa potreby urobíte tablet, „stan“ alebo monitor s podstavcom. Navyše sa jedná o odolné a výborne zabezpečené zariadenie s radom praktických funkcií. Na hodinách sa bude hodiť HDMI port pre pripojenie k projektoru, rýchly procesor i veľká pamäť zvládnu aj náročnejší projekt a určite sa osvedčí napríklad klávesnica odolná proti poliatiu. Za dostupnú cenu tak dostanete zariadenie, ktoré s vaším študentom hravo zvládne vysokú školu od prvého ročníka až po štátnice.

Cena: HP ProBook X360 440 G1 kúpite od 851,90 eura.

HP Classic a HP Odyssey

Nič nie je pre školáka dôležitejšie ako poriadny batoh. HP ich má na výber hneď niekoľko. Praktický, odolný a elegantný zároveň, HP Classic aj HP Odyssey spoľahlivo ochráni obsah pri celodennom prenášaní. Do špeciálneho polstrovaného bezpečnostného vrecka u oboch batohov sa vojde notebook s uhlopriečkou až 15,6 „a okrem toho nájde využitie aj rad ďalších priestranných priehradiek. Druhý model sa ideálne hodí aj pre dlhšie cestovanie, pretože má priedušný polstrovaný chrbát.

Cena:

HP Classic kúpite za 22,90 eura.
HP Odyssey kúpite za 29 eur.

Značky:

Komentáre sú uzavreté