S nadšením oznamujeme naše partnerstvo s dvoma poprednými odbornými komunitami: Sme hlavnými sponzormi blockchainovej konferencie Chaincamp a zúčastníme sa aj eCommerce konferencie Upterdam. Príďte sa na nás pozrieť na tieto podujatia a získajte jedinečné poznatky o moderných trendoch na trhu.

Vaša vstupenka na trh s kryptomenami

KvaPay je hlavným sponzorom Chaincampu, najväčšej každoročnej konferencie o kryptomenách v Českej republike! Účasť na tejto konferencii je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého zanieteného používateľa kryptomien. Pridajte sa k nám 28. septembra a spoznajte fantastických rečníkov a viac ako 250 nadšencov kryptomien z Česka a Slovenska.

Formovanie budúcnosti eCommerce

Sme hrdí na to, že Kvapay môže prispieť k obrovskej rozmanitosti nástrojov pre internetové obchody. Naše inovatívne nástroje aktívne formujú budúcnosť elektronického obchodu a spájajú vznikajúcu digitálnu ekonomiku s rýchlo sa rozvíjajúcim odvetvím elektronického obchodu.

Príďte 26. septembra na Upterdam a pozrite si náš stánok! Nemôžeme sa dočkať, kým vás zabavíme našimi zábavnými hrami a preberieme možnosti spolupráce.

Objednajte si vstupenky, kým sú ešte dostupné! Dúfame, že sa uvidíme na oboch konferenciách.

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.

Značky: