Spoločnosť Cat phones predstavila na veľtrhu IFA 2015 v Berlíne odolný smartfón Cat S30 – cenovo dostupný odolný telefón, ktorý sa vyznačuje robustnou konštrukciou a protišmykovým dizajnom, ktorý dokonale sadne do ruky.

Tento smartfón vyznačujúci sa robustnou konštrukciou je výsledkom komplexného prieskumu v radoch profesionálnych remeselníkov a verných klientov s telefónmi CAT, z ktorých 69 % tvrdí, že ich pracovné prostredie ovplyvnilo ich rozhodnutie zaobstarať si odolný telefón.[1]

S30_3_nowatTelefón Cat S30 reaguje na tieto požiadavky tým, že bol konštruovaný s ohľadom na nehostinné pracovné podmienky remeselníkov, pričom stavia na dlhoročnom dedičstve odolných a kvalitných produktov značky Caterpillar. Model S30 vyznačujúci sa mimoriadne odolnou stavbou všetkých konštrukčných prvkov obsahuje všetko potrebné, od puzdra, ktoré dobre padne do ruky, cez materiál odolný voči mechanickému poškodeniu podľa štandardu IP68, až po certifikáciu Mil SPEC 810G. Tento vodotesný a odolný telefón tiež ponúka dlhú dobu výdrže ma batériu a technológiu obsluhy v rukaviciach, pričom sa dodáva s najnovšou verziou systému Android™ (Lollipop).

S30_2_nowatKeďže sa čoraz viac spoločností vydáva na mobilnú dráhu, je dôležité, aby smartfóny dokázali zvládnuť nároky celého pracovného dňa. Náš model S30 dokáže uspokojiť každého, kto pracuje v náročných podmienkach,‟ uviedol Oliver Schulte, generálny riaditeľ spoločnosti Bullitt Mobile. „Ide o predstaviteľa novej generácie telefónov CAT, ktorý preklenuje medzeru medzi lacnými feature-telefónmi a smartfónmi, vďaka zahrnutiu fyzických navigačných tlačidiel pozdĺž 4,5-palcového dotykového displeja, ako aj atraktívnej cene.“

S30_1_nowatKľúčové charakteristiky modelu CAT S30:

  • Veľkokapacitná batéria
  • Odolnosť voči pádu z výšky do 1,8 metra
  • Odolnosť voči vode, prachu a nárazom
  • Možnosť obsluhy v rukaviciach
  • Technológia sledovania mokrého prsta
  • Odolnosť voči oleju a mastnote, pevný materiál odolný voči mechanickému poškodeniu
  • Obrazovka Corning® Gorilla® Glass 3

Model S30 s maloobchodnou cenou 329 eur bude dostupný v predaji v priebehu októbra. Viac informácií nájdete na adrese www.catphones.com.

[1] Prieskum v radoch používateľov odolných telefónov CAT z júna 2015

Značky: