Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

D-Link představuje model DCS-9500T, ktorý obsahuje širokú škálu inovatívnych funkcií na detekciu teploty pokožky

Spoločnosť D-Link, líder na trhu v oblasti sieťových a monitorovacích riešení, uvádza svoje úplne nové screeningové kamery s označením DCS-9500T pre rýchle snímanie teploty pokožky. DCS-9500T je inteligentná sada typu všetko v jednom, ktorá sa dodáva s termografickú kamerou s dvojitým objektívom, kalibračnou jednotkou Black Body a tiež softvérom na správu videa.

Na celom svete sa vyvíja obrovské úsilie pri sledovaní vývoja COVID-19. Sada DCS-9500T kombinuje termálnu zobrazovaciu technológiu s umelou inteligenciou (AI) na identifikáciu, či majú osoby v zábere kamery zvýšenú teplotu. Ak to detekuje, automaticky sa spustí zvolený alarm. Táto technológia bola vyvinutá špeciálne pre monitorovanie veľkých rušných oblastí – ako sú školy, továrne, kancelárske budovy, letiská alebo nemocnice – a umožňuje rýchlu detekciu teploty pokožky súčasne až u 30 osôb s presnosťou merania ± 0,3°C.

Sada DCS-9500T typu all-in-one je na presné meranie vybavená nevyhnutnou kalibračnou jednotkou Black Body a kamerou s vysokou presnosťou s širokouhlým tepelným objektívom a teplotným senzorom s vysokým rozlíšením IRFPA až 400×300 mikrobolometrov, ktoré poskytujú ostrý tepelný obraz a veľmi presné výsledky merania teploty. Spolu s optickým obrazovým senzorom s rozlíšením Full HD môže kamera vytvoriť výnimočne kvalitné zábery, ktoré poskytujú živý obraz z kamery s vrstvou s informáciami z meraní teploty v jedinom obraze.

Model DCS-9500T je vybavený jedinečnou technológiou založenou na umelej inteligencii (AI), ktorá v reálnom čase zaisťuje medicínsku presnosť merania ±0,3°C, ako aj technológiu rozpoznávania tvárí integrovanou do komplexného softvéru na spravovanie videa.

Toto screeningové riešenie je ONVIF kompatibilné, čo uľahčuje jeho integráciu do existujúcich dohľadových kamerových systémov. Kamera má navyše podporu napájania PoE, vďaka čomu je jej inštalácia ešte flexibilnejší, najmä vo väčších priestoroch, ako sú univerzity, letiska alebo nemocnice.

Medzi hlavné charakteristiky súpravy DCS-9500T na hromadné meranie teploty patria:

  • Meranie teploty až 30 osôb súčasne v reálnom čase, s odozvou do 30 ms
  • Duálny objektív s tepelným senzorom s vysokým rozlíšením (400×300 pixelov) a snímačom CMOS s rozlíšením Full HD (1920×1080 pixelov)
  • Presnosť meranie teploty ±0,3°C
  • Zvukový výstražný signál s 2 výstupnými rozhraniami
  • Snímka s odpočtom teploty
  • Rozpoznávanie tvárí
  • Alarmy pri detekcii neznámych ľudí (proti vopred načítanej databáze)
  • Možnosť nastavenia vlastného teplotného rozsahu
  • Softvér na správu až 32 kamier

Značky: