Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson, popredný svetový výrobca projektorov, rozširuje portfólio svojich laserových projektorov o šesť nových modelov, ktoré zabezpečia ešte väčšiu efektívnosť informačných projekcií signage a podmanivé zážitkové projekcie pre celý rad komerčných prostredí, vrátane predajní, pohostinských zariadení, múzeí a rôznych atrakcií pre návštevníkov.

Najnovšie laserové projektory kombinujú výkonnú technológiu 3LCD projekcie s užívateľsky prívetivým softvérom,  a predovšetkým podporujú kreativitu značiek v oblasti vizuálnej prezentácie a v dosiahnutí ešte vyššej miery zaujatia a interakcie zákazníkov.

Nové série EB-L250F, EB-750 a EB-800 sú vybavené laserovým svetelným zdrojom, ktorý vydrží až 20 000 hodín prevádzky bez nutnosti údržby. Ponúknu tiež nový intuitívny softvér, široké možnosti pripojenia a flexibilnú inštaláciu, ktorá umožní premietať obsah doslova kdekoľvek. Tieto projektory vedia premietať obsah bez okrajov na steny, podlahy, stropy a zvládnu dokonca aj premietanie na 3D objekty. Značky tak majú možnosť byť vo svojich prezentáciách ešte kreatívnejšie, vďaka čomu môžu prekvapiť a potešiť zákazníkov.

„Firmy hľadajú nové spôsoby, ako vyniknúť, a je preto dôležité, aby vyťažili maximum z existujúceho priestoru a prinášali jasný, pôsobivý a relevantný obsah. Nové portfólio projektorov spoločnosti Epson prináša inovatívne, zážitkové riešenia, ktoré sú finančne dostupné, spoľahlivé a ľahko sa používajú,“ vyhlásil Michal Holovský, Account Manager Professional Displays spoločnosti Epson Europe SK & CZ.

„Od premietania aktuálnych oznámení, ako sú napríklad informácie o dodržiavaní vzájomných rozostupov, až po vyzdvihnutie najnovších predajných akcií či vytváranie vzrušujúcich a tajomných zážitkov pre hostí, nakupujúcich, turistov a návštevníkov – nové projektory Epson budú aj naďalej zlepšovať spôsob interakcie zákazníkov so značkami a produktmi.“

Medzi novými projektormi sú modely s ultra krátkou projekčnou vzdialenosťou a modely so štandardnou projekčnou vzdialenosťou, vďaka ktorým je pre používateľov jednoduché a cenovo dostupné nasadiť dynamický obsah a splniť potreby súčasných reklamných a informačných projekcií signage. Portfólio projektorov Epson ponúka výkon od 2 000 do 5 000 lumenov bieleho a farebného svetla, využíva laserovú technológii 3LCD a disponuje rozlíšením až 1080p full HD.

Nové série EB-L250F, EB-750 a EB-800 umožňujú flexibilnú 360-stupňovú inštaláciu a ponúkajú viac možností pripojenia  vrátane HDMI, HDBaseT, integrovaného bezdrôtového pripojenia a Miracast. To umožňuje jednoduchú inštaláciu a integráciu do existujúcej infraštruktúry CMS. Používatelia tiež môžu pripojiť dva alebo viac projektorov a využiť integrovaný systém splynutia okrajov, čo umožňuje vytvoriť podmanivé priestory alebo rozžiariť celú stenu jedným veľkým obrazom. Okrem toho, funkcia rozdelenia obrazovky ponúka používateľom možnosť pripojiť niekoľko rôznych vstupov a zobrazovať naraz viac rôznych obsahov.

Rad EB-L250F, EB-750 a EB-800 je kompatibilný so softvérom Epson Projector Content Manager a aplikáciou Epson Creative Projection, ktoré spoločne poskytujú kompletné riešenie pre správu a vlastnú tvorbu obsahu.

Softvér Epson Projector Content Manager umožňuje vytváranie playlistov fotografií, videí, filtrov tvarov a efektov, ktoré je možné naprogramovať a uložiť do externého úložiska, a následne obsah prehrávať bez kábla priamo z projektora.

Epson Creative Projection poskytuje ľahký prístup k celému radu kreatívnych prvkov a umožňuje používateľom vytvárať vlastný obsah pozostávajúci z kombinácie videí, fotografií, textov a existujúcich prednastavených filtrov alebo si stiahnuť nový obsah a prinášať vďaka tomu jedinečné efekty. Aplikácia Epson Creative Projection je kompatibilná so zariadeniami iOS a ponúka pokročilé funkcie ako napríklad úpravu obrazu, bodovú korekciu a schopnosť premietať priamo zo zariadenia.

Nové projektory stavajú na úspechu nedávno predstavených mini laserových projektorov EB-W70 a EB-W75. Tieto ľahké kompaktné prenosné projektory s hmotnosťou 2,7 kg boli navrhnuté špeciálne pre butikové predajne a zážitkové prostredia. Model EB-W70 a EB-W75 ponúka krátky projekčný pomer1,04: 1, 360-stupňovú projekciu a elegantný moderný dizajn v čiernej aj bielej farbe, ďalej tiež integrované pripojenie Bluetooth a pripojenie HDMI pre jednoduché streamovanie a zdieľanie zaujímavého kreatívneho obsahu.

Rady EB-800, EB-750 a EB-L250F budú dostupné od decembra. Všetky modely budú v ponuke v bielej a čiernej farbe.

Značky: