Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci teraz môžu profitovať z kvalitnejšej tlače, konzistentnosti, spoľahlivosti, flexibility a výhodného pomeru ceny a výkonu.

Spoločnosť Epson rozšírila svoj rad digitálnych tlačových strojov na etikety SurePress a predstavila dve zásadné novinky. Jednou z nich je nová tlačiareň SurePress L-6534 s oranžovým atramentom, ktorá ponúka rozšírený farebný gamut, vysokú produktivitu a kvalitu tlače. Druhou novinkou je zásadná modernizácia radu SurePress 4000 s novými modelmi L-4733A/AW. Vďaka novému systému atramentov a zdokonaleniu procesu sušenia zabezpečí tento nový tlačový stroj vyššiu produktivitu na fóliových substrátoch. Tieto vylepšenia umožňujú tlačiarňam SurePress s UV atramentom a atramentom na vodnej báze lepšie vyhovieť potrebám zákazníkov v najrôznejších odvetviach – od potravinárskeho a nápojového priemyslu, cez kozmetiku a liečivá až po priemyselný tovar a výrobky pre domácnosť.

Nová tlačiareň SurePress L-6534VW s oranžovým atramentom dopĺňa existujúci model tlačiarne L-6534VW, ktorá využíva technológiu Digital Varnish a pri veľkoobjemovej tlači dosahuje rýchlosť až 50 metrov za minútu.

Vďaka použitiu farieb CMYK a oranžového atramentu, ktorý rozširuje farebný gamut, s vysoko opacitným bielym atramentom, ktorý je súčasťou štandardnej výbavy, môžu používatelia presnejšie reprodukovať farby. Digitálny tlačový stroj využíva LED UV systém spoločnosti Epson, ktorý obmedzuje rozpíjanie atramentu a zabezpečuje jemnejšiu tonálnu gradáciu, ostrejší obraz a živé farby. Tým sa presnosť a konzistentnosť farieb dostáva na novú úroveň a zákazníci tak majú k dispozícii viac možností, ako tlač prispôsobiť svojim požiadavkám. Tlačiareň L-6534VW s oranžovým atramentom tlačí na širokú škálu papierových a fóliových podkladov a ponúka nízke prevádzkové náklady a vysokú produktivitu. Rozhranie s dotykovým panelom zjednodušuje obsluhu. Model je tiež vybavený patentovanou technológiou Epson Nozzle Verification Technology (NVT) a automatickou údržbou hlavy, ktorá obmedzuje plytvanie a minimalizuje nutnosť manuálnych zásahov obsluhy.

Uvedenie tlačového stroja SurePress L-4733A/AW na trh predstavuje významnú modernizáciu radu 4000. Ten je všeobecne uznávaný pre vysokú kvalitu a spoľahlivosť a je jedinečný tým, že používa atrament na vodnej báze, ktorým môže tlačiť na papier aj na fóliové podklady.

Pri tlačovom stroji SurePress L-4733A/AW bol ďalej vylepšený systém atramentov AQ, ktorý zabezpečuje lepšiu priľnavosť. Prináša tak množstvo výhod, napríklad lepšiu kvalitu obrazu a farebnú stálosť. To umožňuje spracovateľom etikiet a komerčným tlačiarňam dosiahnuť vyššiu produktivity a spoľahlivý výkon na väčšej škále substrátov.

Tlačiareň SurePress L-4733A/AW používa sadu atramentov CMYKOG, ktorá ponúka veľký farebný gamut pre vynikajúcu presnosť a sýtosť farieb. Použitie bieleho a čierneho atramentu pre nepoťahované substráty rozširuje flexibilitu podkladu. Nové funkcie automatizovanej údržby ďalej skracujú prestoje a zvyšujú produktivitu a spoľahlivosť.

 Spoločnosť Epson vyrába vlastné atramenty, čím má pod kontrolou každý aspekt výroby. Spoločnosť Epson významne investovala do systémov a hygienických kontrolných procesov a dôsledne dodržiava správnu výrobnú prax. Atramenty radu SurePress 6000 a 4000 vyhovujú európskym smerniciam pre materiály, ktoré sú určené na balenie potravín.

Rad tlačiarní SurePress má tiež podporu vzdialenej diagnostiky Epson a celosvetovú servisnú sieť, ktorá užívateľom tlačiarní SurePress umožňuje udržať ich maximálny výkon. „Rad tlačiarní SurePress na tlač etikiet od spoločnosti Epson má na celom svete dobrú povesť vďaka svojej kvalite a všestrannosti,“ uviedol Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Naše technológie neustále vyvíjame a toto uvedenie nového stroja na trh je jasným dôkazom nášho odhodlania uspokojiť rastúce potreby zákazníkov.“

Značky: