Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový Epson WorkForce DS-790WN – pokročilé funkcie zlepšujúce overovanie užívateľov i úloh prostredníctvom skenovania bez použitia počítača (PC-less scan)

Spoločnosť Epson uviedla na trh vysokorýchlostný skener WorkForce DS-790WN formátu A4 s automatickým obojstranným skenovaním a sieťovým pripojením prostredníctvom Wi-Fi a Ethernetu. Tento skener je ideálny pre organizácie, ktoré chcú zvýšiť efektivitu pracovných postupov s využitím možností skenovania bez použitia počítača a pokročilých funkcií overovania užívateľov i úloh.

Vylepšená správa systémov

Vďaka pokročilej správe overovania užívateľov môžu správcovia systémov obmedziť konkrétne funkcie zariadení a možnosti ich použitia. Ďalej môžu cielene určiť prístup k sieťovým umiestneniam a vopred definovať úlohy a pracovné postupy podľa potrieb každého užívateľa alebo môžu plne využiť povolenie na prístup pomocou LDAP. Tieto prednastavené „úlohy“ a funkcie „Skenovať do“ pomáhajú minimalizovať chyby v mieste určenia a pri archivácii, zatiaľ čo funkcie spracovania obrazu, ako je napríklad vylepšenie textu, zabezpečujú, aby digitálne súbory vo vysokej kvalite verne zobrazovali pôvodný dokument.

Pri použití s aplikáciou Epson Device Admin môžu správcovia ovládať celú flotilu zariadení na diaľku, čo znižuje nutnosť fyzického prístupu správcov k produktom kvôli ich údržbe alebo riešeniu problémov.

Epson ScanWay – na skenovanie bez počítača

Skutočné skenovanie bez použitia počítača s využitím aplikácie Epson ScanWay umožňuje užívateľom skenovať priamo do sieťových zložiek, cloudových zložiek, e-mailových adries alebo pamäťových zariadení USB bez nutnosti pripojenia k počítaču, čo zvyšuje efektivitu užívateľov a znižuje nároky na hardware. Veľký, 10,9 cm farebný dotykový displej, ktorý sa dá ľahko prispôsobiť, umožňuje prehľadný a jednoduchý výber operácií a smerovania úloh.

Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, hovorí: „Tento špičkový skener dokumentov dokáže pracovať vysokou rýchlosťou bez pripojenia k počítaču a ponúka jednoduchý spôsob snímania, ukladania a zdieľania dokumentov medzi tímami, oddeleniami alebo pracoviskami, čo eliminuje potrebu zhotovovať viac fyzických kópií dokumentov a riziko ich nesprávneho umiestnenia alebo straty.

Efektivita a znižovanie nákladov sú pre mnohé organizácie kľúčovými výzvami, rovnako ako schopnosť digitalizovať procesy a zabezpečiť dáta v rámci pracovného procesu. Naše riešenia na skenovanie sú navrhnuté tak, aby tieto výzvy riešili a ponúkajú bezpečný a jednoduchý spôsob digitalizácie dokumentov či ukladanie vysoko kvalitných a presných kópií do digitálneho workflow. Tento prístup môže organizáciám pomôcť chrániť dáta, znížiť riziko ich zneužitia alebo straty a znížiť náklady spojené so správou dokumentov.“

Medzi ďalšie vlastnosti zariadenia WorkForce DS-790WN patrí:

  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet a USB 3.0 konektivita
  • 50 samostatných užívateľských účtov na zariadení a neobmedzený počet účtov prostredníctvom LDAP
  • 10.9 cm farebný dotykový displej
  • Samostatné skenovanie bez počítača s využitím aplikácie Epson ScanWay cez Wi-Fi a Ethernet
  • Rýchlosť automatického obojstranného skenovania až 45 strán za minútu / až 90 strán za minútu pri rozlíšení 300 dpi (farebne aj čiernobielo) 
  • Pracovný cyklus 7 000 strán za deň
  • Technológia ochrany papiera, ktorá zabraňuje náhodnému poškodeniu dokumentu v dôsledku jeho vychýlenia, zlého zarovnania alebo zaseknutia
  • Vylepšenie textu pre vysokú kvalitu skenov, lepšiu čitateľnosť a spracovanie OCR

Značky: