Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zariadenie umožňuje efektívnejšie zvládnuť výzvy spojené s rastúcim počtom cloudových aplikácií a dramatickým nárastom prevádzky v podnikových sieťach

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení pre bezpečnosť podnikových sietí, uvádza na trh hardvér Exinda 8065, najnovšie zariadenie na riadenie sieťovej prevádzky pre malé a stredne veľké dátové centrá a veľké podniky. Zariadenie 8065, ktoré umožňuje používateľom plynulý prechod z predchádzajúcich modelov 8063 a 8064, poskytuje podporu monitorovania a riadenia prevádzkových tokov až do kapacity 6,5 Gb/s.

Exinda 8065 ponúka vyšší výkon pri optimalizácii sieťovej prevádzky. Medzi kľúčové nové funkcie patria:

  • Zvýšená kapacita tvarovania prevádzky na riadenie ešte väčších sietí.
  • Vyššie limity na podporu väčšieho počtu používateľov a zariadení
  • Viac rozširujúcich slotov na lepšie prispôsobenie sa potrebám organizácie

Čoraz viac kritických podnikových aplikácií je umiestnených v cloude a ich bezproblémový chod závisí od kvalitného internetového pripojenia. Keď sa vyskytnú problémy s pripojením, najčastejšou príčinou nie je nedostatočná šírka pásma, ale nízka efektivita pásma a nedostatočná prioritizácia kľúčových aplikácií. A ak správcovia IT nemajú k dispozícii správne nástroje, často nedokážu rozpoznať príčiny slabého výkonu. Minuloročný prieskum spoločnosti GFI Software odhalil, že 40 % českých podnikov má každodenné problémy s fungovaním kľúčových aplikácií, ale len 10 % z nich určuje priority fungovania aplikácií.

Platforma GFI Exinda NetworkOrchestrator poskytuje prehľad o spravovanej sieti a dokáže identifikovať a riešiť problémy v sieťovej prevádzke skôr, ako spôsobia kritické problémy. Ponúka riadenie priepustnosti a tvarovanie prevádzky na základe firemnej politiky, ktoré dokáže zabezpečiť viac zdrojov pre kritické aplikácie tým, že analyzuje a obmedzuje alebo blokuje nedôležitú alebo škodlivú prevádzku. Pomocou širokej škály hlásení poskytuje informácie v reálnom čase o kritických aplikáciách, ktoré môžu optimalizovať prevádzku siete bez ohrozenia kontinuity prevádzky. Riešenia Exinda sú v súčasnosti dostupné v hardvérových modeloch 8065, 10064 a 12064 pre väčšie organizácie a dátové centrá, ako aj v menších modeloch 3062 a 4065.

Značky: