Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V priebehu koronavírusovej krízy 61 % IT predajcov neregistrovalo žiadnu zmenu svojho biznisu ale skôr rast, 39 % zažilo pokles

 Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, ocenila na svojom každoročnom stretnutí najlepších partnerov za rok 2019 na českom a slovenskom trhu. Súčasťou vyhlásenia bol odborný program pre partnerov zameraný na aktuálne novinky v riešeniach GFI Software, Kerio a Exinda.

Spoločnosť GFI Software vyhlásila najlepších predajcov za rok 2019 v týchto kategóriách:

  • GFI Unlimited Partner (Najlepší partner GFI Unlimited) – TORAS Marketing, s. r. o.
  • GFI Most Active Partner (Najaktívnejší partner) – Cheops, s. r. o.
  • GFI The Best Exinda Partner – KSP Computer & Services, s. r. o.
  • Partner of the Year (Partner roku 2019) – Amenit, s. r. o.

Z prieskumu, ktorý sa uskutočnil medzi všetkými prítomnými IT predajcami vyplynulo, že väčšina z nich v posledných mesiacoch pocítila vplyv koronavírusovej krízy. Zatiaľ čo 39 % respondentov uviedlo, že zažili pokles, pre 16 % bola karanténa naopak príležitosťou k vyššiemu rastu. Až 45 % partnerov uviedlo, že ich biznis udalosti posledných mesiacov čo do objemu zákaziek nijako neovplyvnili.

„Chcela by som sa poďakovať našim českým a slovenským partnerom za ďalší úspešný rok, ktorý sme vďaka nim v tomto regióne prežili,” hovorí Lenka Kunecová, obchodná manažérka partnerského predaja v GFI Software. „V tomto roku stoja pred nami ešte väčšie bezpečnostné výzvy v súvislosti s dopytom organizácií po riešeniach, ktoré im umožnia vyrovnať sa so zmenami po globálnej pandémii choroby COVID-19. Ešte tohto roku pripravujeme uvedenie niekoľkých nových produktov aj promo akcií, ktoré by mali našim predajcom pomôcť splniť aktuálne potreby ich zákazníkov.”

O GFI Software, Aurea SMB Solutions

GFI Software ako súčasť Aurea SMB Solutions  vyvíja inteligentné IT riešenia pre firmy všetkých veľkostí. Jej riešenia umožňujú IT administrátorom jednoducho a efektívne kontrolovať, spravovať a zabezpečovať firemné siete, systémy, aplikácie a komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. GFI Software, Aurea SMB Solutions, je spoločnosť, ktorá svoje produkty dodáva prostredníctvom distribučných sietí s celosvetovou dostupnosťou a tisíckami obchodných partnerov. GFI Software získala vo svojom odbore rad ocenení a uznaní a je dlhodobým partnerom Microsoft® Gold ISV. Viac o GFI Software nájdete na http://www.gfi-unlimited.cz alebo  http://www.gfi.com.

Značky: