Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

NEC MultiSync E-Série umožňuje zníženie nákladov na inštaláciu a prevádzku. LED podsvietenie zabezpečuje displejom vďaka svojej nízkej spotrebe energie vysokú energetickú úsporu. Displeje sú k dispozícii od 32″ do 98″ a majú jas 400 cd/m².

Od 75″ je rad vybavený profesionálnou úrovňou matnenia (Haze Level PRO) a kovovou konštrukciou, spĺňajú tak všetky požiadavky moderných zasadacích miestností. Ako riešenie digital signage nie sú potrebné žiadne ďalšie káble, externé zariadenia ani softvérové programy pre digital signage. Vďaka integrovanému USB prehrávaču médií možno obsah ľahko prehrávať.

Letná akčná ponuka radu LFD E bola predĺžená do 31. októbra 2024, pre viac informácií kontaktujte svojho distribútora. 

Vitajte vo svete profesionálneho signage!

S množstvom možností v riešeniach digital signage je ľahké stratiť prehľad. Zvlášť ak máte s digital signage zatiaľ málo skúseností, často neviete, kde začať.

To je presne to, pre čo boli navrhnuté profesionálne LFD displeje MultiSync radu E: uľahčiť vstup do sveta profesionálnych digitálnych signage! Tu sa zoznámite s výhodami tohto radu a nájdete pre vás to správne riešenie.

Osem modelov radu NEC LFD E na rozdiel od domácich LCD televízorov splní v interiéri každé prianie používateľa: od základných profesionálnych displejov až po zariadenia 24/7 s profesionálnou úrovňou matnenia, modely ponúkajú všetko, čo potrebuje základný LFD displej.

Rad E je navrhnutý tak, aby prinášal tradičný výkon a kvalitu spoločnosti Sharp/NEC náročným zákazníkom, ktorí dbajú na náklady a je ideálny pre základné aplikácie signage alebo v konferenčnej miestnosti. 

Všestranné použitie

Vďaka integrovanému prehrávaču MediaPlayer môžu UHD displeje radu E s vysokým rozlíšením prehrávať obsah digital signage v natívnom UHD priamo z USB flash disku, bez potreby ďalších zariadení. Je to jednoduché, šetrí to čas aj peniaze. Ihneď po inštalácii sa obsah automaticky prehráva v požadovaných časoch pomocou plánovača automatického spustenia. Infračervený zámok zaisťuje vysokú úroveň prevádzkovej bezpečnosti, pomocou ktorého možno infračervené diaľkové ovládanie deaktivovať, aby sa zabránilo neoprávnenému prístupu k displeju. Všetky modely radu E majú certifikáciu Energy Star 8.0. Vďaka nej sú nielen mimoriadne šetrné k životnému prostrediu, ale majú aj nízke celkové energetické náklady.

Zdroj: Sharp NEC

Ak chcete v zasadacej miestnosti začať okamžite používať LFD E, vstupné signály sú automaticky detekované jednoduchým prepínaním medzi rôznymi zdrojmi HDMI. Vďaka integrovanej sieti LAN možno zariadenie ovládať aj na diaľku cez sieť. Vďaka funkciám NEC NaviSet Administrator 2 je rad E ideálnou voľbou pre firemné zasadacie miestnosti a základné riešenia digital signage.

Či už ako samostatná inštalácia alebo ako súčasť integrovaného riešenia, atraktívne displeje s úzkymi rámikmi a jasom až 400 cd/m² vždy efektívne zvýraznia váš prehrávaný obsah. 

Cenovo výhodné modely

Menšie základné modely sú k dispozícii vo veľkostiach 32″, 43″, 49″, 55″ a 65″ a predstavujú obzvlášť lacný vstup do sveta profesionálnych digital signage. Tam, kde domáce LCD televízory nemôžu splniť požiadavky komerčného použitia, môžu používatelia radu E ťažiť z profesionálnych funkcií, ako je 16-hodinová denná prevádzka a dlhodobá spoľahlivosť spolu so zníženými celkovými nákladmi.

Vďaka tomu sú tieto modely ideálnou voľbou pre vysoko kontrastný a prirodzene vyzerajúci prezentovaný obsah vo firemných zasadacích miestnostiach a základné riešenia digital signage.

NEC MultiSync E328 – Veľkosť: 32″ – Prevádzkové hodiny: 16/7

NEC MultiSync E438 – Veľkosť: 43″ – Prevádzkové hodiny: 16/7

NEC MultiSync E498 – Veľkosť: 49″ – Prevádzkové hodiny: 16/7

NEC MultiSync E558 – Veľkosť: 55″ – Prevádzkové hodiny: 16/7

NEC MultiSync E658 – Veľkosť: 65″ – Prevádzkové hodiny: 16/7

NEC MultiSync E758 – Veľkosť: 75″ – Prevádzkové hodiny: 18/7

NEC MultiSync E868 – Veľkosť: 85″ – Prevádzkové hodiny: 18/7

NEC MultiSync E988 – Veľkosť: 98″ – Prevádzkové hodiny: 24/7 

Profesionálny digital signage v strednej až veľkej veľkosti

Väčšie uhlopriečky displejov vo veľkostiach 75″ a 86″ sú určené na prevádzku až 18 hodín denne. Namiesto štandardnej úrovne ochrany proti oslneniu zabezpečuje dokonalú rozpoznateľnosť obsahu bez nepríjemných odrazov úroveň matnenia profesionálnej triedy PRO.

Tieto modely radu E sú obľúbené pre ich použitie na schôdzach a konferenciách pre svoju vysokú kvalitu, spoľahlivosť s nízkymi celkovými nákladmi a dlhou životnosťou. Kovová konštrukcia poskytuje vyššiu prevádzkovú spoľahlivosť: spoľahlivo odvádza teplo od citlivých súčiastok a tak zvyšuje požiarnu bezpečnosť.

Zvláštne postavenie má model MultiSync E988.  S uhlopriečkou 98″ zaujme nielen profesionálnou úrovňou matnenia PRO, vysokým jasom a rozlíšením UHD, ale aj prevádzkovou dobou 24 hodín denne, sedem dní v týždni a samozrejmosťou je u neho kovová konštrukcia. 

Výhody radu E:

  • K dispozícii je osem modelov vo veľkostiach 32″, 43″, 49″, 55″, 65″, 75″, 86″ a 98″ – od základných modelov až po profesionálne displeje radu E – Essential.
  • Znížené náklady na inštaláciu a prevádzku: Vďaka LED podsvieteniu sú displeje vysoko energeticky účinné. Podsvietenie má dlhú životnosť a ľahká konštrukcia zabezpečuje jednoduchú a flexibilnú prepravu, rovnako ako bezproblémovú inštaláciu a integráciu.
  • Elegantný dizajn a vstavané reproduktory: Estetický dizajn je vizuálne príťažlivý a umožňuje jednoduchú a nákladovo efektívnu inštaláciu.
  • Konektivita pripravená na budúcnosť: Vďaka širokej škále digitálnych a analógových signálových vstupov, ktoré spĺňajú bežné priemyselné štandardy, je zaručená flexibilná integrácia do AV infraštruktúry.
  • Nezávislé použitie: Displeje sú navrhnuté pre samostatné použitie, pretože majú integrovaný USB prehrávač médií, reproduktory a funkciu plánovania prevádzky a prehrávania obsahu.
  • Nekomplikované prehrávanie obsahu: Vďaka integrovanému USB prehrávaču médií, ktorý podporuje rôzne formáty obrázkov a videa, možno obsah prehrávať jednoducho a bez ďalších zariadení.

Displeje LFD radu E možno použiť ako informačnú tabuľu vo verejných priestoroch, napr. v nemocniciach, múzeách, stravovacích prevádzkach, alebo v konferenčných a zasadacích miestnostiach. Presvedčte sa sami o možnostiach LFD NEC radu E.

Menšie displeje radu E sú ideálnou voľbou pre kľúčové aplikácie v maloobchode, reštauráciách, priemysle a strojárstve alebo v technických službách.

Stiahnuť leták E 32“–65“.  

Väčšie displeje radu E sú ideálnou voľbou pre konferencie, vzdelávanie a digital signage alebo v dohľadových centrách.

Stiahnuť leták E 75“–98“.

Zobraziť podrobnosti o produktoch LFD radu E.

Naša letná akčná ponuka radu LFD E bola predĺžená do 31. októbra 2024, pre viac informácií kontaktujte svojho distribútora.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: