Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) predstavuje spoločnosť Sharp displej PN-40TC1, svoj prvý 40-palcový interaktívny displej BIG PAD pre malé priestory na neformálne stretnutia.

Displej ponúka mnohé výhody väčších displejov Sharp BIG PAD v menšej veľkosti, uľahčuje skupinám dvoch až šiestich ľudí zdieľať nápady a efektívne spolupracovať.

– Spôsob usporadúvania schôdzí v organizáciách sa vyvíja. Schôdze teraz môžu byť neformálnejšie a vyžadujú všestrannú technológiu, ktorá sa rýchlo nastavuje, ľahko sa používa a ktorá podporuje osobné zariadenia a tablety. Schôdze treba zorganizovať do 30 sekúnd. Ľudia môžu bezdrôtovo zdieľať obsah, ktorý chcú prediskutovať, alebo môžu používať videospoluprácu. Našou odpoveďou je rozšírenie nášho oceňovaného radu BIG PAD, zobrali sme jeho výhody práce v tíme z formálnej schôdzovej miestnosti do zvyšku kancelárie. – povedal Robert Hubluk, Sales Manager CEE – Visual Solutions v spoločnosti Sharp Electronics.

Písanie na dotykovom LCD monitore PN-40TC1 je prirodzené vďaka jeho citlivosti a presnosti, spoločnosť Sharp to popisuje ako zážitok podobný „písaniu perom na papier (Pen-on-Paper experience)“. To je sčasti vplyvom zahrnutia kapacitnej dotykovej technológie P-Cap, podobnej dotykovej technológii nachádzajúcej sa na smartfónoch a tabletoch, a softvéru Sharp Pen Software.

Softvér Sharp Display Connect umožňuje každému pripojiť sa pomocou svojho mobilného zariadenia alebo tabletu. Pripojenie nie je obmedzené na zrkadlenie obsahu z jedného zariadenia na druhé, podporuje aj dotykovú interaktivitu, napríklad tvorbu poznámok a priamu prácu s obsahom na osobnom zariadení alebo vlastnom prinesenom zariadení (angl. Bring Your Own Device – BYOD) pomocou ovládania gestami a dotykmi z hostiteľského displeja PN-40TC1.

Integrovaný rozširujúci slot Mini OPS vám umožní pridať ďalšie funkcie, napríklad môžete vložiť voliteľnú bezdrôtovú kartu a mobilné zariadenia ako sú notebooky alebo tablety môžete potom bezdrôtovo pripojiť a zdieľať obsah a ovládať funkcie bez potreby káblov. Mini OPS je novšia a menšia verzia populárneho formátu OPS (Open Pluggable Specifications) a bola vyvinutá spoločnosťami Sharp a Intel.

Spolu s riešením Sharp Video Collaboration Solution môžete displej PN-40TC1 použiť na hosťovanie schôdze s on-line spoluprácou s tabuľou, videom a hlasom. Účastníci môžu zdieľať informácie a robiť poznámky na interaktívnom displeji. Štandardne môžete pripojiť až štyri vzdialené displeje BIG PAD a ľudia sa môžu pridať aj prostredníctvom svojich stolových počítačov alebo mobilných zariadení s operačným systémom.

Displej PN-40TC1 môžete inštalovať v režime na šírku, na výšku alebo v horizontálnom režime a dá sa pripojiť k voliteľnému podstavcu s kolieskami, vďaka čomu sa bude jednoducho prenášať. Je vhodný pre množstvo inštalácií aj mimo kancelárie, vrátane interaktívnej digitálnej reklamnej značky (digital signage) alebo ako interaktívna tabuľa v školách.

Značky: