Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp dnes uviedla na trh nové čierno-biele produkčné zariadenia s cieľom poskytnúť priamy prístup k softvéru Fiery Command WorkStation, ktorý operátorom tlačových miestností umožňuje riadiť ich pracovné postupy cez jedno ľahkopoužiteľné rozhranie.

Vysokorýchlostné modely MX-M1205 a MX-M1055 obsahujú softvér One-Touch Fiery Gateway Key, ktorý používateľom umožňuje priamo vstupovať do rozhrania Command WorkStation, čo vylučuje potrebu ďalšieho hardvéru.

Modely MX-M1205 a MX-M1055 sú s možnosťou výmeny tonera bez prerušenia tlačovej úlohy a úplným prístupom na vykonávanie údržby z prednej strany spolu s lepšou využiteľnosťou prispôsobiteľnej 15,4″ LCD dotykovej obrazovky navrhnuté tak, aby umožnili rýchle plnenie termínov s výsledkami v najvyššej kvalite. Nové čierno-biele modely, ktoré sú k dispozícii s rýchlosťami 120 a 105 strán za minútu, tiež ponúkajú zlepšené funkcie na ochranu údajov, aktualizovaný softvér na správu tlačových úloh a celý rad rôznych dokončovacích možností na dosahovanie profesionálnych výsledkov.

„Produkčné a kopírovacie centrá potrebujú produkčné tlačiarne, ktoré ich nesklamú, zaručia im udržateľný vysoký výkon a zvládnu aj najnáročnejšie tlačové úlohy. Nové modely MX-M1205 a MX-M1055 podporujú sofistikovanú správu tlačových úloh, vyššiu produktivitu a pomáhajú obsluhe zariadení vykonávať viac úloh pri vyšších objemoch; rýchle a jednoducho,“ poznamenal Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Táto novinka predstavuje centrálny zásobník tonera, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu tonerov bez nutnosti zastavenia tlačiarne, úplný prístup z prednej strany zariadenia a novo vyvinutý predný ovládací panel na vzdialený prístup, ktorý v počítači zobrazuje úplný ovládací panel na rýchlu a jednoduchú údržbu pri čo najkratších prestojoch.

Používateľom umožňuje tiež ľahko prispôsobiť rozhranie tlačiarní MX-M1205/MX-M1055 na zlepšenie viditeľnosti a súčasne môžu tiež zmeniť polohu klávesnice, aby zodpovedala smeru používateľského rozhrania na plynulé a jednoduché ovládanie. Na dosahovanie výsledkov v profesionálnej kvalite možno pridať celý rad dokončovacích riešení, ako napríklad sedlové zošívanie, zošívanie, GBC SmartPunch a Booklet. Modely MX-M1205 a MX-M1055 sú aktuálne dostupné u partnerov Sharp v celej Európe.

Značky: