Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zoznámte sa s najrýchlejším NAS zariadením radu Plus

 Spoločnosť Synology Inc. dnes predstavila DiskStation DS1618+, 6-šachtový NAS server s procesorom Intel Atom C3538. Pre technologických nadšencov a malé až stredne veľké podniky predstavuje model DS1618+ dokonalé riešenie pre súborové služby, hosťovanie aplikácií, zálohovanie dát a spoluprácu v reálnom čase – a to všetko vďaka jeho vynikajúcemu výkonu.

Zariadenie DS1618+ je vyzbrojené štvorjadrovým procesorom Intel Atom C3538 a pamäťou DDR4 bez ECC SODIMM o veľkosti 4 GB, rozšíriteľnou až na 32 GB pomocou ECC SODIMM modulov. Kapacitu úložiska je možné rozšíriť pripojením dvoch rozširovacích jednotiek DX517 až na 192 TB a zabezpečiť tak rýchlo rastúcim spoločnostiam úložné riešenie, ktoré rastie spolu s firmou.

„Moderné firmy si konkurujú rýchlosťou, s ktorou generujú, spracovávajú a používajú dáta k implementácii inovácií“, hovorí Derren Lu, generálny riaditeľ spoločnosť Synology Inc. „Integráciou technológie spoločnosti Intel vkladáme do každého zariadenia pre malé a stredne veľké firmy kompaktný, ale vysoko výkonný nástroj. Ten im pomôže využiť kedysi využívanú priepustnosť a získať tak konkurenčnú výhodu.“

Vďaka novej karte adaptéru PCIe M2D17 od spoločnosti Synology môže zariadenie DS1618+ obsahovať dva disky M.2 SATA SSD a vďaka SSD medzipamäti zvýšiť maximálnu priepustnosť a znížiť latenciu na vstupe a výstupe. Vďaka alternatívnej možnosti inštalácie sieťovej karty prostredníctvom PCIe slotu podporuje zariadenie DS1618+ až dva 10GbE porty umožňujúce dosiahnuť maximálnu priepustnosť na úrovni 1 551 MB/s pri čítaní a 586 MB/s pri zápise.

„Malé až stredne veľké firmy potrebujú výkonné, bezpečné a škálovateľné úložné riešenie, ktoré im umožní efektívne spravovať rastúce objemy digitálneho obsahu“, uvádza Dan Artusi, viceprezident a generálny riaditeľ divízie Connect Home Division spoločnosti Intel. „Vďaka našej spolupráci so spoločnosťou Synology ponúkajú ich nové NAS produkty radu DiskStation založené na procesoroch radu Intel Atom® C výkon a konfigurovateľné vysokorýchlostné operácie vstupu/výstupu, ktoré pomôžu firmám rýchlo obnoviť a spravovať tie najdôležitejšie dáta.“

Zariadenie DS1618+ využíva systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre zariadenia NAS od Synology, ponúkajúc kvalitné aplikácie zvyšujúce zabezpečenie dát a produktivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napríklad popredné miesto v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume úložných riešení realizovaným spoločnosťou TechTarget a sedemm rokov po sebe aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov webu PC Mag Readers.

Spoločne so zariadením DS168+ je možné zakúpiť aj doplnkovú služby predĺženej záruky Synology (EW201), ktorá je dostupná vo vybraných regiónoch celého sveta a ponúka až päť rokov záruky na samotný hardvér.

Ďalšie informácie o zariadení DS1618+ nájdete na stránke: https://www.synology.com/products/DS1618+

Ďalšie informácie o rozšírenej záruke nájdete na stránke: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty

Značky: