Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. dnes predstavila zariadenie RackStation RS3618xs, 12-šachtový NAS server určený do racku, ponúkajúci vynikajúci výkon, jednoduché škálovacie kapacity a optimalizované virtualizačné riešenia pre rastúce firmy.

Synology RS3618xs je NAS server veľkosti 2U poháňaný štvorjadrovým procesorom Intel Xeon D-1521 a vyzbrojený je 8 GB pamäte RAM DDR4 EEC UDIMM, rozšíriteľných až na 64 GB. Štyri gigabitové eternetové LAN porty typu Plug-and-Play je možné rozšíriť pomocou výkonnejších sieťových kariet 10GbE prostredníctvom šachty PCIe 3.0 a zabezpečiť tak priepustnosť dát cez 3 900 MB/s a 143 500 iSCSI IOPS.

Okrem natívnej podpory až dvanástich diskov je možné kapacitu ešte ďalej rozšíriť až na 432 TB pripojením k dvom rozširujúcim jednotkám RX1217(RP) umožňujúcim zväčšenie zväzku počas plnej prevádzky. Vďaka svojej schopnosti podporovať rozsiahly úložný priestor na vyžiadanie sa stáva ideálnym virtualizačným riešením, riešením v podobe centralizovaného servera, cieľa zálohovania alebo iSCSI úložiska.

Zariadenie RS3618xs je podnikové úložné riešenie spĺňajúce požiadavky veľkých firiem,“ povedal Jason Fan, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Firmy môžu využívať jeho komplexné úložné technológie vrátane funkcií okamžitých snímok, ukladania do SSD medzipamäte a funkcie High Availability, vďaka ktorým sú dáta uchovávané bezpečne a navyše nové funkcie prinášajú vyššiu mieru flexibility.“

Model RS3618xs využíva systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre NAS zariadenia Synology, ktorý ponúka rôzne aplikácie na zvýšenie produktivity práce, napríklad zdieľanie súborov, zálohovanie dát a kolaboračné nástroje. Vďaka certifikácii VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V a OpenStack Cinder je možné zariadenie RS3618xs hladko integrovať do virtualizačného prostredia firmy. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, vrátane popredného umiestnenia v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume úložných riešení realizovaných spoločnosťou TechTarget a sedem rokov po sebe aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov webu PCMag Readers.

Ďalšie informácie o zariadení RS3618xs nájdete na: https://www.synology.com/products/RS3618xs

Značky: