Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje ďalší meshový systém pre domácnosti.

Tentokrát poteší zákazníkov, ktorí sa chcú vyhnúť zbytočným káblom a adaptérom po celom dome. Novinka Deco X50-PoE je totiž navrhnutá na použitie jediného ethernetového kábla na prenos dát i napájania. O perfektné pripojenie pomocou Wi-Fi 6 sa potom postarajú samostatné jednotky, ktoré dostanú signál aj do inak ťažko dostupných miest.

Jednoduché riešenie pre celú rodinu

Novinka Deco X50-PoE vyzbrojená technológiou Wi-Fi 6 poskytuje bezdrôtovú rýchlosť až 3 Gb/s, čo umožní všetkým pripojeným používateľom pohodlne streamovať videá v najvyššej kvalite, hrať online hry aj sťahovať veľké súbory. To všetko súčasne.

S 2,5 gigabitovým ethernetovým portom poskytuje Deco X50-PoE výnimočný multigigabitový výkon, ktorý ocenia aj nároční používatelia. Zariadenie navyše disponuje ďalším gigabitovým portom, pričom oba spomínané porty podporujú PoE napájanie.

TP-Link modelom Deco X50-PoE prichystal skutočne precízne riešenie pre celú domácnosť. Zariadenie podporuje jednosmerné napájanie pre flexibilné siete, pričom sieťový adaptér je súčasťou balenia.

Inštalácia takmer kamkoľvek, jednoduché nastavenie

Flexibilná inštalácia jednotiek umožňuje širokú škálu ich rozmiestnenia a vytvorenia dokonalej a jednotnej domácej siete. Užívatelia, ktorých môže byť až 150, sa môžu ľubovoľne pohybovať po dome a ich zariadenie sa v tichosti pripojí vždy k meshovej jednotke s najsilnejším signálom, pričom nie je potrebné manuálne meniť sieť ani heslo. Jednotky Deco X50-PoE je možné položiť na stôl, pripevniť na stenu alebo ich dokonca nainštalovať na strop. Podarený kompaktný dizajn zariadenia zároveň skvele zapadne do každej domácnosti, šetrí miesto a poskytuje úplnú online slobodu.

Dve spolupracujúce jednotky vytvárajú sieť, ktorá pokryje až 420 m², tri jednotky dosiahnu až na 600 m², pričom pre väčšiu plochu je možné dokupovať ďalšie vysielače. Všetky jednotky Deco sú totiž kompatibilné. Sieť zároveň môžete spravovať cez mobilnú aplikáciu Deco. Tá je dostupná v češtine aj slovenčine a s jej pomocou užívatelia bez problémov zvládnu nastavenie krok za krokom bez odborných znalostí.

Bezpečnosť na prvom mieste

Štandardom modelov od TP-Link je silná úroveň zabezpečenia prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield. Tá prináša vyspelé funkcie na ochranu siete a internetu vecí. K tým patrí ochrana siete, rodičovská kontrola či technológia QoS (Quality of Service).

Kľúčové vlastnosti Deco X50-PoE:

  • AX3000 dvojpásmový Wi-Fi – 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz)
  • Flexibilná inštalácia (stôl, stena, strop)
  • Podpora technológie PoE
  • Spätná kompatibilita so všetkými generáciami Wi-Fi
  • Plynulé prepínanie mezi jednotkami pri pohybe pripojeného zariadenia
  • Káblová sieť Multi-Gig 2,5 Gbps – 1x port 2,5 Gb/s + 1x Gigabit port
  • Perfektné zabezpečenie siete prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield
  • Jednoduché nastavenie

Bližšie informácie o produkte nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-x50-poe/ 

Značky: