Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Softvér pre kamerové monitorovacie a dohľadové systémy Milestone Arcus  je teraz dostupný s produktovou radou úložísk WD typu NAS My Cloud Business

 Spoločnosť WD a spoločnosť Milestone Systems, s popredným postavením na trhu softvérov pre kamerové monitorovacie, sledovacie a zabezpečovacie systémy, dnes oznámili uzatvorenie partnerstva. Začali tak poskytovať spoločné riešenia pre kamerové zabezpečovacie a dohľadové systémy ako pre firmy a obchodné organizácie, tak pre ďalších používateľov.

Obe spoločnosti predstavia nové riešenia na veľtrhu IFA Berlin (od 4. do 9. septembra) a na veľtrhu ASIS International, v kalifornskom Anaheimu (od 28. septembra do 1. októbra).

Software Milestone Arcus™ pre monitorovacie, bezpečnostné a dohľadové kamerové systémy bude dostupný začiatkom tohto mesiaca pre produktovú radu úložísk typu NAS My Cloud® Business Series[1] ako súčasť nového operačného systému My Cloud® OS 3. Dostupnosť pre ďalšie produkty z rady My Cloud, ako je My Cloud Expert Series, sa očakáva v blízkej budúcnosti.

Milestone Arcus je platforma pre kamerové dohľadové, bezpečnostné a monitorovacie systémy, ktorá je integrovaná do samotného hardvéru jednotlivých zariadení. Tie sú teraz kompatibilné s produktmi NAS WD My Cloud a poskytujú používateľom uspôsobené, priamo dostupné riešenia.  Integrácia softvéru Milestone Arcus do operačného systému My Cloud OS 3 umožňuje používateľom transformovať ich všestranné produkty z rady My Cloud Business do sieťovo prepojeného nahrávacieho kamerového systému vo svojich domácnostiach či kanceláriách. Dohľadový a monitorovací kamerový softvér Milestone Arcus ide ľahko stiahnúť prostredníctvom My Cloud App Store. Používatelia môžu nainštalovať až 16 kamier. V prípade produktové rady My Cloud Business je licencia pre prvé dve pripojené kamery poskytnutá zadarmo. Licencia pre pripojenie ďalších kamier bude dostupná na WD Store a prostredníctvom vybraných predajcov WD.

„Technologický pokrok umožňuje využívať kamerové monitorovacie systémy širokému okruhu používateľov od firiem a obchodných spoločností až po jednotlivých používateľov po celom svete,” hovorí Sven Rathjen, viceprezident WD pre marketing divízie Content Solutions, a dodáva: „WD a Milestone sa spoločne zameriavajú na to, aby bezpečnostné a monitorovacie kamerové systémy predstavovali jednoduché riešenia, ktoré sa ľahko nastavia a budú spoľahlivé po mnoho rokov. Táto aplikácia je ďalšia z množstva aplikácií dostupných s produktmi WD NAS rady My Cloud, ktoré umožňujú komputerizáciu domácností, prehrávanie multimediálnych súborov a zálohovanie súborov a dokumentov.”

 

„Spoločnosť Milestone si váži partnerstvo s WD a možnosti poskytovať riešenia pre kamerové systémy s produktmi typu NAS rady My Cloud,” prehlásil Lars Nordenlund, viceprezident divízie Incubation and Ventures spoločnosti Milestone Systems, a doplnil informáciu: „Zákazníci spoločnosti WD môžu teraz získať výhodu jednoduchého nastavenia s automatickou detekciou pripojených kamier, intuitívne ovládanie, mobilný prístup a vzdialené sledovanie a celú radu ďalších výhod softvéru Milestone Arcus

Produktová rada úložísk NAS My Cloud Business je dostupná prostredníctvom vybraných obchodných partnerov, internetových obchodov a priamych resellerov po celom svete. Operačný systém My Cloud OS 3 bude dostupný všetkým používateľom produktov NAS rady My Cloud ako update v priebehu tohto mesiaca.

 

Značky: