Carl Pei pred pár hodinami predstavil novú spoločnosť so sídlom v Londýne.

Je „zameraná na spotrebiteľské technológie budúcnosti“. Je pritom zaujímavé, že spoločnosť nemá v čase predstavenia vo svojom portfóliu žiadne produkty. Pei založil spoločnosť Nothing po tom, čo minulý rok v októbri opustil OnePlus, kde pôsobil po boku súčasného generálneho riaditeľa Pete Laua.

Neskôr v decembri oznámil, že jeho ďalšia firma už získala finančné prostriedky vo výške 7 miliónov dolárov od významných mien, ako sú Tony Fadell (bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Nest, vynálezca prehrávača iPod), Kevin Lin (spoluzakladateľ spoločnosti Twitch), Steve Huffman (spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Reddit), Josh Buckley (generálny riaditeľ spoločnosti Product Hunt) a Casey Neistat (YouTuber). Podľa vtedajších informácií by sa mala spoločnosť špecializovať na audio.

Už je to nejaký čas, odkedy sa v technologickom svete stalo niečo zaujímavé. Je čas na zmeny. Poslaním spoločnosti Nothing je odstraňovať bariéry medzi ľuďmi a technológiami, aby sa vytvorila plynulá digitálna budúcnosť. V spoločnosti veria, že najlepšia technológia je krásna, prirodzená a jej použitie je intuitívne. 

Nothing v prvej polovici roka 2021 predstaví svoje prvé inteligentné zariadenie. 

Zdroj: PocketNow

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.