Spotify uvoľnil svoju „prvú verziu“ aplikácie pre inteligentné hodinky od Apple, čo samo o sebe naznačuje postupné rozširovanie jej funkcionalít už v blízkej budúcnosti.

Populárna hudobná streamovacia služba, ktorá sa aktuálne môže tešiť priazni takmer 90 miliónov platiacich používateľov, uvoľnila prostredníctvom App Store aplikáciu pre Apple Watch. Ide síce o funkčne oklieštenú verziu, ktorá v tejto chvíli nedokáže offline prehrávať hudbu, ani ju streamovať len zo samotných hodiniek, aj tak však môžme považovať za pozitívum, že Spotify svojich fanúšikov počúva a priniesol im dlho požadovanú aplikáciu aj do hodiniek.

Pokiaľ patríte medzi majiteľov Apple Watch, tak aplikáciu získate jednoducho aktualizovaním Spotify pre váš iPhone na najnovšiu verziu 4.8.79. Po aktualizácii v iPhone sa vám zobrazí aplikácia aj v rozhraní Apple Watch. Po tomto kroku tak budete môcť ovládať prehrávanie hudby cez Spotify z iPhonu na diaľku prostredníctvom hodiniek, čo môže byť praktické napríklad pri rozličných športových činnostiach.

 

Zdroj: 9to5Mac

 

Prečítajte si aj:

EKG v nových Apple Watch môže využívať každý. Postačí iba jedna malá zmena v nastaveniach