Všetok offline obsah sa bude nachádzať na jednej obrazovke.

Knižnica Spotify sa pripravuje na redizajn, ktorý sa aktuálne nachádza v uzavretom testovaní. Rozhranie kombinuje hudbu a podcasty, ponúka rozloženie v zozname aj mriežke, má na vrchu štyri filtre pre zoznamy skladieb, interpretov, albumy a podcasty. Ukázalo sa však, že je tu piata kategória, ktorá sa zobrazí, až keď si stiahnete hudbu pre offline počúvanie.

Položka Stiahnuté sa zobrazí vpravo hore v ponuke filtrov knižnice. Umožňuje prehliadať všetok offline obsah vrátane albumov, singlov, zoznamov skladieb a podcastov. Ponuka môže byť tiež zoradená podľa viacerých kritérií – nedávno prehratých, pridaných, podľa abecedy alebo podľa tvorcu. 

To, čo túto ponuku odlišuje od starého dizajnu, je zobrazenie mriežky pre tých, ktorí uprednostňujú možnosť vidieť všetko v jednom zozname. V starom dizajne ste museli kliknúť na tlačidlo Filtrovať vedľa vyhľadávacieho panela a skontrolovať filter Stiahnuté na aktuálnej karte. 

Nový dizajn stále zohľadňuje filtrovanie podľa zoznamov skladieb, albumov alebo podcastov. Najprv môžete vybrať jednu z týchto bublín a potom ju skombinovať s funkciou Stiahnuté z pravej strany, aby ste videli obsah, ktorý máte uložený offline.

Je to rozhodne krok správnym smerom, ktorý sprehľadní používanie aplikácie. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Spotify HiFi: Bezstratové streamovanie hudby prichádza

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.