Existujúci predplatitelia pocítia zmenu mesačného poplatku od marca.

Spotify oznámilo, že od februára zdražuje obľúbené predplatné Premium pre rodiny. Tento variant predplatného je určený až pre 6 používateľov, ktorí môžu využívať službu Spotify Premium v rámci jedného predplatného. Podmienkou je, aby bývali pod jednou strechou, avšak služba tento fakt overuje iba na základe zadanej adresy v nastaveniach používateľa.

Za Spotify Premium pre rodiny sme doteraz platili 8,99 eur mesačne, po novom sa cena zdvihla na 10,99 eur mesačne. Nová cena platí pre nových predplatiteľov okamžite, existujúcim používateľom rodinného predplatného ju začne Spotify účtovať od marca.

Spotify už dlhšiu dobu avizovalo, že bude zdražovať svoju službu. Argumentuje kvalitnejším obsahom, ktorý má dnes vyššiu hodnotu, ako tomu bolo v minulosti. Zdraženie sa momentálne dotklo iba rodinného predplatného – Spotify Premium pre jednotlivca si zatiaľ zachovalo cenu 5,99 eur mesačne. Za predplatné pre dvoch používateľov zaplatíte aj naďalej 7,99 eur mesačne.

Spotify zdražilo predplatné Premium pre rodiny

Spotify zdražilo predplatné Premium pre rodiny. Zdroj: TOUCHIT

Zdroj: Spotify

Prečítajte si aj:

Oplatí sa predplatiť si Spotify Duo? V čom je háčik?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit