Mnohí obchodníci a investori si mohli všimnúť, že cena Etherea z 19. na 20. mája prudko vzrástla. Tento prudký nárast bol dôsledkom toho, že SEC, analytici a odborníci zdieľali informácie o tom, že dôjde k schváleniu ETF pre Ethereum, a to na 75 %.

Čo to však znamená pre Ethereum a kam by sa táto druhá najväčšia kryptomena mohla dostať? Pozrieme sa aj na alternatívnu možnosť investovania, ktorá je lacnejšou variantou ETH, ale ponúka ideálnu možnosť pre menších alebo začínajúcich investorov. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Čaká nás explózia Etherea?

Ethereum je druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie a ponúka oveľa viac než len obyčajný coin. Okrem toho ponúka využiteľnosť a funguje na mechanizme Proof-of-Service (PoS), ktorý je až 10 000-krát šetrnejší k životnému prostrediu ako mechanizmus PoW, na ktorom funguje napríklad Bitcoin.

Ethereum sa v súčasnosti obchoduje na úrovni 3 900 USD. Jeho cena prudko vzrástla po oznámení z 19. mája, že jeho spotové ETF bude schválené. Dovtedy sa Ethereum obchodovalo okolo hranice 3 000 USD. Teraz cena vzrástla o takmer 10 % a investori očakávajú ďalší nárast.

ETF alebo burzovo obchodovateľný fond pre Ethereum bol očakávanou záležitosťou po schválení ETF pre Bitcoin v januári 2024. ETF je stručne povedané finančný produkt, ktorý sleduje cenu Etherea a umožňuje investorom nakupovať a predávať akcie prostredníctvom tradičných búrz a burzovo obchodovateľných fondov (ETF).

Napríklad spoločnosť QCP Capital predpovedá, že cena ETH by mohla oproti súčasnej cene stúpnuť o ďalších 60 %. Veľký vplyv na nárast ceny by totiž mohlo mať schválenie ETF pre Ethereum, ku ktorému došlo 23. mája.

Okrem toho nesmieme zabúdať na nedávny halving Bitcoinu, ktorý v minulosti tiež vyniesol ceny kryptomien do nových výšin. Kryptomeny zvyčajne zaznamenali nárast až 100 dní po halvingu, preto by sme v lete mohli byť svedkami ďalšieho pokračovania býčej série.

Zdroj: presale.99bitcoins.com

Ak sa teda Ethereu bude aj naďalej dariť, jeho cena by sa v najbližších týždňoch alebo mesiacoch mohla vyšplhať na 6 000 USD. Avšak na to, či tento moment skutočne nastane, si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Ak je pre vás cena Etherea stále vysoko alebo len začínate, na trhu môžete nájsť aj iné investičné príležitosti, ktoré môžete preskúmať.

99Bitcoins – investičná alternatíva k Ethereu

Ak ešte len začínate alebo nemáte žiadne skúsenosti v oblasti kryptomien, projekt 99Bitcoins by pre vás mohol byť ideálnou vstupnou bránou do tohto sveta.

Vďaka konceptu learn-to-earn sa môžete vzdelávať o kryptomenách a zároveň získavať tokeny 99BTC ako odmenu za svoje znalosti.

Projekt 99Bitcoins nie je na trhu kryptomien žiadnym nováčikom. Jeho komunita má viac ako 700 000 sledovateľov na YouTube, kde vzdeláva svojich priaznivcov v oblasti kryptomien a blockchainu.

Zdroj: presale.99bitcoins.com

No teraz chcú svoju hru posunúť o niečo ďalej a prichádzajú s predpredajom svojho natívneho tokenu 99BTC. Potenciálni investori si môžu prostredníctvom predpredaja kúpiť tokeny za ETH, USDT alebo BNB.

Jeden token aktuálne stojí 0,00107 USD, takže sa nemusíte obávať, že by ste nejako ohrozili svoj rozpočet. Pri investovaní však musíte zostať opatrní a zvážiť riziko svojej investície. Nikdy by ste tiež nemali zabúdať na dôkladný prieskum. Nezabúdajte, že stále ide len o špekuláciu, ktorá nemusí vyjsť.

V každom prípade 99Bitcoins predstavuje ideálnu investičnú príležitosť pre každého, kto sa túži zapojiť do odvetvia kryptomien. Projekt ponúka aj staking, čo znamená, že investori môžu zakúpené tokeny uzamknúť a získať za nich odmeny. V súčasnosti dosahuje miera APY 996 %. Podiel odmien za staking sa však pomaly znižuje spolu s tým, koľko tokenov už investori v rámci staking poolu uzamkli.

Ak uvažujete o projekte 99Bitcoins, nezabudnite ho sledovať na sociálnych sieťach, aby vám neušli žiadne dôležité informácie. Okrem toho sa môžete zúčastniť na krypto airdrope v hodnote 99 tisíc dolárov.

Navštíviť projekt 99Bitcoins

Záver

Hoci sa cena Etherea výrazne zvýšila, pre investorov, ktorí plánujú držať túto kryptomenu dlhodobo, ešte stále nemusí byť neskoro na jej nákup. Spoločnosť QCP Capital totiž očakáva do konca roka ďalší nárast o 60 %.

Ak však netúžite po takejto drahej investícii alebo s kryptomenami ešte len začínate, môže byť pre vás ideálny projekt 99Bitcoins, ktorý ponúka vzdelávanie v oblasti kryptomien, staking, kryptomeny zadarmo a lacnejší variant k ETH.

Pred každou investíciou si však nezabudnite urobiť prieskum a zvážiť riziko investície.

Navštíviť predpredaj 99Bitcoins

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj: