Nové časti budú vychádzať každú stredu až do 19. apríla.

Star Wars: Mandalorián patrí medzi najlepšie a najobľúbenejšie seriály v ponuke streamovacej služby Disney+. Seriál je pozitívne hodnotený kritikmi (93 % na rottentomatoes) aj fanúšikmi, takže nie je prekvapením, že uvedenie tretej série predstavuje jeden z najvýznamnejších momentov pre Disney+ za rok 2023.

Hlavným hrdinom novej série je opäť Din Djarin (hrá ho Pedro Pascal, ktorý naposledy zažiaril v seriáli The Last of Us), kedysi osamelý lovec odmien, ktorý sa opäť spojil s Groguom. Medzitým sa Nová republika snaží vyviesť galaxiu z jej temnej histórie. Mandaloriánovi skrížia cesty starí spojenci a získa aj nových nepriateľov, zatiaľ čo budú s Groguom pokračovať v spoločnej ceste.

Star Wars: Mandalorián je k dispozícii exkluzívne iba na Disney+. Seriál ponúka slovenskú lokalizáciu a to vo forme dabingu aj titulkov. Tretia séria má 8 epizód, rovnako ako predchádzajúce dve série. Prvá epizóda je už dostupná na streamovanie, nové epizódy budú vychádzať každú stredu až do 19. apríla.

V tomto článku sú umiestnené partnerské odkazy. Pokiaľ si Disney+ aktivujete cez náš článok, podporíte tým našu tvorbu.

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit