Nový mikrofón ponúka vysoko kvalitný zvuk kdekoľvek

Sony predstavuje malý a ľahký mikrofón ECM-G1, ktorý zvyšuje úroveň záznamu videa vďaka kvalitnému snímaniu zvuku. Vďaka potlačeniu okolitého zvuku a čistému prednému snímaniu zvuku si môžete pri nahrávaní obsahu užívať vynikajúcu kvalitu zvuku.

Zvýšte kvalitu záznamu videa pomocou kvalitného zvuku

Pri vytváraní video obsahu hrá dôležitú úlohu čistý a kvalitný zvuk. Model ECM-G1 sa môže pochváliť mikrofónovou kapsulou s veľkým priemerom (približne 14,6 mm), ktorá zabezpečuje čistý záznam zvuku a zároveň potláča šum, čo výrazne zvyšuje kvalitu videa.

Model ECM-G1 je vhodný mikrofón na nakrúcanie vlogov, pretože čisto sníma hlasy. Navyše disponuje veternou ochranou na zníženie hluku vetra pri nakrúcaní vonku a má optimalizovanú konštrukciu na potlačenie frekvenčných vibrácií pomocou antivibračných tlmičov. Pri pripojení mikrofónu k fotoaparátu Sony prostredníctvom pätice Multi Interface (MI) eliminuje bezkáblová konštrukcia dokonca aj hluk vibrácií prenášaný káblom.

Potlačenie okolitého zvuku a čistý záznam zvuku prichádzajúceho spredu

Čistý zber zvuku z priestoru pred kamerou či fotoaparátom je zdôraznený superkardioidou a potlačením okolitého zvuku, takže mikrofón zachytí hlavne požadovaný zvuk. Aj pri nakrúcaní v interiéri je model ECM-G1 účinný pri potlačovaní ozveny od stien a dozvuku hlasu. Umožňuje tak čistý záznam zvuku konverzácie.

Kvalitný zvuk kdekoľvek

Podpora pätice MI Shoe umožňuje väčšiu flexibilitu pri nakrúcaní bez batérie a bez kábla. Napájanie prebieha priamo z fotoaparátu do mikrofónu, takže odpadajú problémy s vybitím batérie alebo prekážajúcimi káblami – a to aj pri snímaní s horizontálne otvoreným širokouhlým LCD displejom.

Mikrofón ECM-G1 je ľahký, váži iba 34 g a je veľmi kompaktný (28,0 × 50,8 × 48,5 mm). V neposlednom rade je súčasťou balenia kábel na ľahké nahrávanie a konektor pre mikrofón je kompatibilný s celým radom zariadení, ako sú fotoaparáty a smartfóny. To poskytuje flexibilitu pri rôznych požiadavkách na nakrúcanie. 

Cena a dostupnosť

Mikrofón ECM-G1 bude v predaji od konca augusta 2022 u autorizovaných predajcov spoločnosti Sony za odporúčanú maloobchodnú cenu 169 eur.

Zdroj: Sony


Značky: