Lacnejšie hry nekúpite, možno až o niekoľko rokov.

Nie že by viac neboli zľavy, avšak tie najväčšie zľavové akcie sú pripisované na štyri ročné obdobia. Tie Steam verne kopíruje a vianočné sviatky sú jedným z najlepších období, kedy si hry kúpiť. Akcia beží od 22. 12. 2021 – 5. 1. 2022 a natrafiť môžete až na 80 % akcie, konkrétne napríklad na Zaklínač 3: Divoký hon. Namiesto 29,99 eur zaplatíte 5,99 eur.

Pre tých z vás, čo nemusia mať najnovšie hry v deň ich vydania, je toto dobrá šanca, ako si kúpiť hru a zároveň ušetriť. Tiež a to bohužiaľ platí to, že si kúpite hru lacnejšie a podstatne menej chybovú. Príkladom môže byť roky vyvíjaný Cyberpunk 2077, ktorý zožal vlnu obrovskej kritiky po jeho vydaní. Kupovali ste hru za plnú cenu a s chybami.

V prípade, že máte vyhliadnuté nejaké hry, odporúčame ich kúpiť teraz. Je to šanca na najlepší nákup v roku. Iste, hry starnú a tak v letnom výpredaji môžete natrafiť na niektoré tituly s ešte lepšou cenou. Rozdiely už nebudú tak dramatické. Zoberte si, že aktuálne môžete kúpiť Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition za 13,05 eur namiesto plných 89,96 eur, čo je zľava 85 %. V tejto edícii máte plnú výbavu aj datadisky, resp. dnes nazývaný obsah DLC. Možnože v sezónnych akciách bude hra ešte lacnejšia, no bude to prinajlepšom o niekoľko eur a to už asi nie je tak podstatný údaj.

Zimný výpredaj má aj server GOG a Epic Games teraz rozdávajú každý deň jednu plnú hru. Treba si ju ale prideliť do konta v konkrétny deň, inak sa k nej už v rámci takejto akcie nedostanete.

Zdroj: Steam

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.