Akcia platí obmedzený čas.

Doprajte svojmu smartfónu osobitý vzhľad a nájdite požadované pozadie obrazovky jednoduchšie. Obchod Google Play je plný skvelých aplikácií na prispôsobenie obrazovky smartfónu. Existuje niekoľko spoľahlivých aplikácií s pozadiami, pričom ani tie najznámejšie neoplývajú prílišnou flexibilitou. Pokiaľ ste typ používateľa, ktorý si chce personalizovať svoje zariadenie, tak možno vás bude zaujímať Wallzy Pro.

Čo ponúka? Dáva používateľovi slobodu pri úpravu vybraného pozadia. Môžete si vyberať z viac ako 18 000 rôznych obrázkov rozdelených do 600 kategórií, z ktorých niektoré obsahujú exkluzívne tapety vytvorené vlastnými grafickými odborníkmi. Ak váš telefón používa displej AMOLED, existujú aj špeciálne zbierky, ktoré ponúkajú tmavšie tapety. Tie vyniknú vďaka dokonalej čiernej a predĺžia výdrž batérie.

Ak si vyberiete vhodnú tapetu pre domovskú obrazovku smartfónu, môžete ju potom upraviť podľa vašich predstáv. Ak chcete mať obrázok v inej farbe, Wallzy Pro vám umožní vytvoriť si úpravou farebného priestoru aj vlastné variácie. K dispozícii je aj funkcia rozmazania, spolu s možnosťami, ktoré vám umožňujú pridať aj text v rôznych štýloch. Dá sa povedať, že sú integrované základné funkcie, známe z klasických fotografických editorov.

Pokiaľ chcete Wallzy Pro vyskúšať, tak pre presmerovanie do Obchodu Play je potrebné použiť odkaz nižšie. Na využitie akcie je potrebné inštalovať aplikáciu čo najskôr.

App Store

Zdroj: GooglePlay

Prečítajte si aj:

Stiahnite si zadarmo: Ashampoo Backup 2018

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.