Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SAP predstavila SAP S/4 HANA 1709.

Nové vydanie ERP balíka ďalšej generácie do základných biznis procesov prináša funkcionalitu SAP Leonardo Machine Learning a prediktívnej analytiky. Teraz je k dispozícii aj funkčnosť pre jednotlivé priemyselné odvetvia. „Poskytuje vylepšenia, ktoré zákazníkom uľahčujú fungovanie “Live“ pomocou nových inteligentných aplikácií integrovaných priamo do digitálneho jadra,“ skonštatoval Uwe Grigoleit, generálny riaditeľ SAP S/4 HANA Go-to-Market a senior viceprezident SAP.

Nové aplikácie v SAP S/4 HANA, ktoré využívajú SAP Leonardo

SAP S/4 HANA je navrhnutý špeciálne pre in-memory platformu SAP HANA. Nové aplikácie zahrnuté v SAP S/4 HANA 1709 poskytujú prehľad v reálnom čase i biznisový kontext, pričom zároveň uvoľňujú zdroje z opakujúcich sa činností. Príkladom môžu byť:

  • SAP Cash Application sa učí z historických firemných clearingových dát a dokáže tak automaticky párovať faktúry s prichádzajúcimi platbami. To pomáha vytvárať efektívnejšie centrá zdieľaných služieb a umožňuje nasadzovať finančných profesionálov na strategickejšie aktivity.
  • SAP Fiori aplikácie predpovedajú, kedy dôjde k vypršaniu zmlúv alebo predčasnému minutiu tovaru. To umožňuje efektívnejšie vyjednávanie a vzťahy s dodávateľmi. Vďaka integrovanej prediktívnej analytike teraz zákazníci vedia predpovedať naplnenie zmluvy priamo v aplikácii a aktualizovať model s použitím vlastných dát. Úpravy modelu sa dajú robiť jedným klikom.

Zvýšená podpora pre potreby jednotlivých odvetví

Verzia SAP S/4 HANA 1709 prináša špeciálne funkcie pre ťažobný priemysel, drevo- a kovospracujúci priemysel ako aj pre maloobchod. Príkladmi odvetvových nástrojov sú:

Financie: kokpit SAP Financial Closing je teraz základnou súčasťou SAP S/4 HANA 1709. Zákazníkom umožňuje rýchlejšiu uzávierku pri dodržaní všetkých zákonných požiadaviek. Firemní používatelia môžu počas uzávierkového cyklu dosiahnuť väčšiu transparentnosť a získať väčší prehľad. Automatizované úlohy zlepšujú produktivitu.

Dodávateľský reťazec: Aplikácia SAP Transportation Management je teraz integrovaná v jadre. To poskytuje spojený systém dodávateľského reťazca a výroby od plánovania až po koncovú výrobu a dopravu.

Obchod a marketing: Nové vydanie umožňuje spoločnostiam harmonizovať fakturáciu, cenotvorbu, služby a iné procesy

Výroba: Riešenie SAP S/4 HANA Manufacturing for production engineering and operations spája výrobné inžinierstvo, rozšírené prevádzkové operácie a riešenia pre zložité montáže naprieč plánovaním výroby a prevádzkovými obchodnými procesmi. Výrobné spoločnosti teraz môžu minimalizovať narušenia výrobného procesu, vyplývajúce zo zmien v doprave, pracovných inštrukcií a výrobných príkazov.

Značky: