Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na Slovensko prichádza Red Bull Campus Clutch, najväčšie celosvetové študentské e-športové podujatie, aké sa kedy na univerzitnej pôde konalo.

Vysokoškolským študentom ponúka jedinečnú príležitosť zasúťažiť si v jednej z najrýchlejšie rastúcich a najviac diskutovaných hier súčasnosti, VALORANT. Chcete sa stať najlepším študentským VALORANT tímom na svete?

Všetky potrebné informácie o Red Bull Campus Clutch nájdete na tomto odkaze.

Prelomová súťaž vyzýva hráčov všetkých úrovní, aby sa spojili, ukázali svoje hráčske zručnosti a zasúťažili si na svetovej scéne. Tí najlepší si to namieria priamo do národného finále do Brazílie. Ak sa teda chcete zapísať tak do e-športovej, ako aj do univerzitnej histórie, neváhajte a registrujte sa ešte dnes.

EŠTE NEPOZNÁTE HRU VALORANT?

VALORANT sa rýchlo stala jednou z najvzrušujúcejších hier na sledovanie. V roku 2020 prelomová FPS od Riot Games podľa Twitch prekonala „rekord počtu sledovaných hodín v jednej kategórii hier“ s 34 miliónmi hodín. VALORANT je teda zaručene zážitkom nie len pre hráčov, ale aj pre všetkých sledujúcich.

Red Bull Campus ClutchZdroj: Red Bull

Red Bull Campus Clutch ponúka rovnaké podmienky pre všetky nastupujúce tímy VALORANT. Tímy z viac ako 50 krajín budú mať príležitosť rozvíjať a dokázať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta a na vlastnej koži zažiť, čo to znamená súťažiť ako profesionálny hráč.

PODMIENKY SÚŤAŽE

Zúčastniť sa môžu päťčlenné študentské tímy z celého sveta, pričom súťažiť sa bude v troch fázach: kvalifikácia, národné finále a svetové finále. Prvé kolo kvalifikácie sa spúšťa už o pár dní, 30. októbra, a druhé kolo 6. novembra 2022. Ak sa považujete už teraz za jasných šampiónov, tak sa môžete rovno začať tešiť na predvianočný výlet na Svetové finále, ktoré sa uskutoční 11.-16. decembra.

Národní šampióni dostanú príležitosť zažiariť na svetovom finále Red Bull Campus Clutch World Final, ktoré sa koná v decembri v brazílskom São Paule. Víťazný tím bude reprezentovať svoju krajinu a zmení históriu nie len svojej univerzity, ale aj e-športu, no môže si odniesť aj finančnú odmenu 20 000 EUR a exkluzívny VIP zážitok na podujatí VALORANT Champions Tour 2023. Že to znie ako životná príležitosť a zážitok minimálne na celý život? Kto neverí, nech sa registruje, a uvidí. Ale pozor, len šťastie na výhru stačiť rozhodne nebude!

Pre čo najčerstvejšie informácie nie len o Red Bull Campus Clutch sledujte @redbullsk na Instagrame a TikToku.

Značky: