Zuvi vytvoril prvý fén na vlasy, ktorý používa namiesto tepla simuláciu slnečného svetla.

Tradičné fény spotrebujú viac energie ako mikrovlnná rúra, čo môže poškodiť vlasy, pokožku hlavy a okolitý vzduch. Prírodou inšpirovaná technológia LightCare využíva svetlo na sušenie na povrchu vlasov a pomáha udržiavať vlasy hydratované a zdravé. Udržuje vlasy lesklé, silné a hodvábne hladké. Táto špeciálna technológia šetrí vašu pokožku, ale aj peňaženku, pretože má nízku spotrebu iba 680 W.

• Inteligentné senzory na prispôsobenie vykurovacieho telesa
• Lesklejšie a hladšie vlasy
• Dlhšie zachovanie farby a silnejšie vlasy
• V balení difúzor, jemný vzduchový nadstavec a tvarovací nadstavec

Patentovaná technológia LightCare

LightCare využíva ľahký a chladnejší vzduch na sušenie vlasov, pri zachovaní vysokej rýchlosti sušenia.
Využíva infračervenú svetelnú energiu na precízne vysušenie vody na povrchu vlasu, pričom zanecháva vnútornú kôru zdravšiu a až o 109 % hydratovanejšiu v porovnaní s používaním prehriateho vzduchu z tradičných sušičov vlasov.

Sušenie vlasov pomocou Zuvi Halo je šetrnejšie a zdravšie, pretože udržuje vaše vlasy a vlasovú pokožku pri nižších teplotách ako tradičný sušič vlasov (44 °C vs. 60 °C).

Technológia inšpirovaná prírodou

Fén na vlasy Zuvi Halo je vybavený senzormi okolitého prostredia, ktoré merajú vlhkosť a teplotu vzduchu a prispôsobujú inteligentne vykurovacie teleso tak, aby fungovalo optimálne. Vďaka tomu dokáže tiež znížiť spotrebu energie až o 60 až 80 percent.

Energeticky účinný, udržateľný a ekonomický

Fén na vlasy je obvykle spotrebičom s druhou najväčšou spotrebou energie vo vašej domácnosti, má dvojnásobný výkon ako napríklad mikrovlnná rúra. Zuvi Halo potrebuje asi o 60 % menej energie než tradičné fény bez toho, aby došlo k zníženiu rýchlosti sušenia.

O 38 % lesklejšie a 17 % hladšie vlasy bez krepovatenia

Hydratovanejšie vlasy udržujú kutikuly ploché a odrážajú viac svetla jedným smerom a vlasy sú tak lesklejšie a hladšie.

Viac objemu a o 57 % dlhšie zachovanie farby

Chladnejšia teplota spomaľuje stratu farby, pretože vlasová kutikula zostáva neporušená a zdravšia, pričom zachováva objem vlasov.

Zuvi Halo má 5 režimov, z ktorých 4 môžete nastaviť na zadnej strane produktu (CARE, FAST, SOFT, STYLE). Posledným je režim COOL. Prvé štyri režimy je možné jednoducho prepínať stlačením tlačidla Mode, zatiaľ čo režim COOL sa aktivuje stlačením a podržaním tlačidla Mode.

CARE – Inteligentne meria teplotu a vlhkosť a optimalizuje teplotu a výkon
FAST – Najvyššia rýchlosť a teplota
SOFT – Jemné sušenie pre citlivé vlasy, alebo na sušenie vlasov detí s citlivou pokožku
STYLE – Na použitie s tvarovacím nadstavcom a jemným vzduchovým nadstavcom
COOL – Chladný vzduch

Jedinečný dizajn difúzora

Nadstavec difúzora Zuvi Halo má jedinečný dizajn, ktorý prepúšťa svetlo a zároveň spomaľuje rýchlosť vzduchu. Vďaka tejto kombinácii tepla prostredníctvom svetla a spomaleného vzduchu dokáže Zuvi Halo spolu s nadstavcom difúzora lepšie zachovať a/alebo obnoviť kadere a vlny.

Fén bude na našom trhu dostupný v predajniach Alza, Datart a Mall. Cena je okolo 400 eur.

Zdroje: Zuvi Halo

Značky: