Ide o bývalú vlajkovú loď medzi tabletmi od Samsungu.

Samsung Galaxy Tab S6, ktorý prišiel na trh v polovici roka 2019, dostáva v týchto dňoch svoju zatiaľ poslednú aktualizáciu. Neprináša však žiadne nové funkcie a tabletu zostáva doterajší Android 12 a užívateľské rozhranie OneUI 4.1.1.

Ako informuje portál SamMobile.com, aktualizácia má firmvérové označenie T865XXU5DWC3. Obsahuje marcovú bezpečnostnú aktualizáciu, ktorá opravuje viac ako 50 bezpečnostných rizík, ktoré boli zistené v smartfónoch a tabletoch Galaxy.

Aktualizáciu sme skúšali vyhľadať na našom redakčnom Galaxy Tab S6, ale zatiaľ nám ju neponúkol a poslednou aktualizáciou tak zostáva bezpečnostná záplata k 1. októbru 2022, ktorú nám systém ponúkol na inštaláciu 9. novembra 2022.

Je možné, že výrobca ešte okrem tejto ostatnej aktualizácie ešte pridá nejakú ďalšiu bezpečnostnú záplatu, avšak podľa nášho názoru to je nepravdepodobné a ak, tak bude maximálne jedna. Ďalšia by už tento tablet dostal zrejme len v prípade objavenia skutočne významného bezpečnostného rizika v operačnom systéme Android.

Samsung Galaxy Tab S6 bol oznámený v júli 2019 a na trh uvedený o mesiac neskôr. Prišiel s Androidom 9.0 a OneUI 4.0. Poháňa ho procesor Snapdragon 855, doplnený 4 až 8 GB pamäte RAM, podľa veľkosti vnútorného úložiska (64 až 128 GB). Priamo vo výbave je i dotykové pero S Pen.

Zdroj: SamMobile.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.