Technológie zvuku, ktoré sa prispôsobia vášmu uchu.

Creative reaguje na moderné trendy a ukazuje, ako si vylepšenie zvuku predstavuje so svojimi technológiami.

Winston Tan počas prezentácie noviniek Creative

Značka Creative výrazne vylepšuje najmä svoje portfólio slúchadiel. Zameriavajú sa na pohodlné nosenie a športovanie. V ponuke sú bezdrôtové aj úplne bezdrôtové slúchadlá. Ponuka je rozšírená o model stolných reproduktorov Pebble Plus. Na rozdiel od minulej verzie s názvom Pebble má táto aj vlastný subwoofer. Novinku poznáte ľahko. Na rozdiel od minuloročnej v bielej farbe je novinka v čiernej.

Super X-Fi

Zvukové rozšírenie, ktoré priblíži zvuk priamo k vašej hlave. Pri počúvaní hudby je od zdroja k uchu vždy nejaká vzdialenosť. S touto technológiou dostanete zvuk takpovediac priamo do hlavy.

Na to, aby Super X-Fi fungovala najlepšie, je potrebné cez aplikáciu pre Android alebo iOS. Niekto odfotí vaše obe uši aj profil vašej tváre. Aplikácia potom pripraví profil pre X-Fi zosilňovač, do ktorého môžete pripojiť slúchadlá a počúvať hudbu šitú na mieru vašim ušiam. Špecialitou je skvalitnenie mono nahrávky alebo starých skladieb s menej vyhovujúcou kvalitou zvuku.

Creative SXFI Air sú slúchadlá, ktoré majú túto funkciu priamo integrovanú. Dostupné vo verzii s Bluetooth alebo USB pripojením.

Prečítajte si aj:

Recenzia Creative Stage: Hudobná zostava k TV alebo monitoru

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.