Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink informuje o súťaži pre zákazníkov, ktorá súvisí s novým seriálom Moscow Noir.

Skylink pripravil k uvedeniu nového seriálu pre svojich zákazníkov súťaž o veľmi hodnotné ceny. Hlavnou výhrou je jedna TV LG UHD Smart, ďalšími cenami PlayStation 4 Slim 500 GB, tri tablety Samsung Galaxy Tab A 10.1 a ďalšia elektronika.

Stačí správne zodpovedať jednu súťažnú otázku, ktorá súvisí práve so seriálom Moscow Noir, a mať trochu šťastia pri žrebovaní. Zákazníci sa môžu zúčastniť na súťaži na webe www.skylink.sk/sutaz alebo na facebookovej stránke www.facebook.sk/SkylinkSK. Súťaž prebieha od pondelka 31. 5. do polnoci v piatok 4. 6. 2021.

Na stanici Skylink 7 bol v piatkovej premiére odvysielaný prvý diel thrilleru o investičnom bankárovi Moscow Noir, v ktorom sa nachádza aj odpoveď na súťažnú otázku. Všetky epizódy napínavého seriálu sú pre nedočkavých divákov pripravené už teraz v internetovej televízii Skylink Live TV, ktorú majú všetci zákazníci zadarmo k svojmu balíčku. Ostatní si ju môžu vyskúšať na 30 dní zadarmo na www.skylink.sk/vyskusaj a sledovať tak programy rôznych žánrov kdekoľvek a kedykoľvek.

Značky: