Poskytnúť dieťaťu mobil či notebook, nie je zlé. Je však potrebné dbať na ich bezpečnosť aj vo virtuálnom svete. Najlepším spôsobom, ako deti naučiť zdravo pristupovať k novým technológiám, je rozprávať sa s nimi a tráviť s nimi čas.

Preto v každom vydaní nášho časopisu TOUCHIT prinášame špeciálnu rubriku pre najmenších, ktorá je určená pre deti a rodičov. Ukážky tejto rubriky si môžete pozrieť tu (1,2 MB PDF na stiahnutie)>>

Stiahnite si ich, zabavte sa s deťmi a hravo zvládnite aj dôležité témy, ako je napríklad internetový hejt či online predátori.

Nižšie nájdete kvíz, ktorý je určený špeciálne pre vás, rodičov. Dozviete sa v ňom, ako ochrániť svoje deti vo virtuálnom svete. Správne odpovede na kvízové otázky môžete hľadať na www.bezpecnenanete.sk, kde nájdete aj viac tém o bezpečnosti vo virtuálnom prostredí. Za pozornosť stojí aj špeciálna sekcia, ktorú pripravili odborníci spolu s autorkou knihy Spojení navždy, ktorá sa venuje technológiám v rodine. Viac sa dozviete tu>>

Súťaž prebieha do 16.  12. 2020 a riadi sa všeobecnými pravidlami súťaží.

Navyše môžete vyhrať atraktívne ceny:

3× knihu o výchove detí v digitálnej dobe  Zuzana Gránska: Spojení navždy +  3× licencia ESET Parental Control

1× ročné predplatné časopisu TOUCHIT

Výhercovia:
Vladimír Zemko, Bratislava
Dávid Kupka, Vrbové
Imrich Torma, Košice
Peter Petrík, Banská Bystrica

E-knihu Spojení navždy teraz získate zadarmo ako darček aj pri nákupe rodinného balíka ESET Family Security Pack. Viac informácií nájdete tu.

ESET Family Security Pack
ESET Family Security Pack, Zdroj: ESET