Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Stále viac ľudí si na každodenné udržiavanie čistoty svojej domácnosti zadováži tyčový vysavač namiesto toho klasického, prípadne ho využívajú len ako jeho praktický a ľahšie ovládateľný doplnok, ktorý je vždy po ruke.

Obzvlášť teraz, keď sa už tešíme na prichádzajúcu jar a s ňou spojenú potrebu doslova vymiesť každý kút domácnosti, sa  bude hodiť novinka medzi našimi tyčovými vysávačmi – Ergorapido Classic 2 v 1, ktorá dokáže vniesť do našich domovov čistotu a novú jarnú energiu. História jeho predchodcov siaha až do roku 2004, kedy bol svetu predstavený prvý Ergorapido model. V priebehu rokov sa tento legendárny tyčový vysávač stal jedným z najúspešnejších a najobľúbenejších modelov na trhu.

Pomocník, ktorý je vždy pripravený

Vysokovýkonný tyčový vysávač Ergorapido Classic 2 v 1 je k vašim službám pripravený okamžite – kdekoľvek a kedykoľvek to potrebujete.Spája v sebe totiž výhody klasického vysávača
s funkciou samostatného státia, vďaka čomu ho môžete zanechať vo vzpriamenej polohe tam, kde práve potrebujete. Je vybavený motorizovanou kefovou hubicou PowerBrush so skvelými vlastnosťami zaručujúcimi lepší zber nečistôt.

Majster v manévrovaní

Nový vysávač Ergorapido Classic vyniká svojou ovládateľnosťou vďaka 180° otočnému systému EasySteer™, ktorý umožňuje hladké zatáčanie a plynulý pohyb na všetkých typoch podláh. Vysávač je veľmi praktický, pretože na svoju prevádzku nepotrebuje energiu zo siete. Vystačí si s vlastnou vysokovýkonnou lítiovou batériou TurboPower, s ktorou dosiahnete dlhší čas prevádzky, skvelý čistiaci výkon aj možnosť vysávania na miestach bez prístupu k elektrickej sieti. Úplné nabitie batérie následne trvá 4 hodiny, kým je  vysávač znovu pripravený v plnej sile. Bezvreckové prevedenie, dvojitá filtrácia s cyklónovým systémom odlučovania prachu zlepšujúcim filtračný výkon a umývateľný filter patria medzi jeho praktické prednosti. Nádobku na prach stačí jednoducho vyprázdniť do koša a je hotovo. Vysávanie s týmto ergonomickým pomocníkom sa stane zábavou a dopraje vám každodenný pocit čistoty vášho domova.

Využite výhody konštrukcie 2 v 1

Pri upratovaní s týmto domácim pomocníkom sa vôbec nemusíte obmedzovať iba na podlahu. V tele vysávača Ergorapido Classic 2 v 1 je totiž ukrytá ľahko odnímateľná ručná jednotka, s ktorou jednoducho upracete akékoľvek povrchy v domácnosti a umožní vám aj vysávanie na ťažko dostupných miestach. Váha nového tyčového vysávača je iba 2,3 kg, pri ručnej jednotke je to len 1 kg, čo vás počas upratovania rozhodne neunaví a navyše sa vám vďaka vynikajúcej ergonómii rukoväti bude i komfortne držať v ruke.

Nový tyčový vysávač Ergorapido Classic 2 v 1 si môžete zakúpiť v decentnej ebenovej čiernej, denimovej modrej alebo v elegantnej bielej farbe, nájdete ho však aj v extravagantnejšom červenom prevedení.  

Značky: