Pozrite si kompletný zoznam podporovaných zariadení.

Operátor SWAN oznámil, že sprístupnil aplikáciu pre službu SWAN GO aj pre televízory značky LG. Rozšíril tak zoznam podporovaných platforiem, medzi ktoré platí klasický set-top box, televízory značky Samsung či podpora pre platformy Apple TV, iOS, Android TV a Android.

Pripomeňme, že platformu Android TV využíva viacero výrobcov, ktorí predávajú televízory aj na Slovensku – menovite Sony, Philips, Panasonic JVC, Thomson, Orava, TCL a podobne. K dispozícii sú tiež set-top boxy so systémom Android TV.

Služba SWAN GO umožňuje sledovať živé vysielanie vybraných televíznych kanálov, nahrávať relácie, využívať 7-dňový archív a ďalšie funkcie, ktoré sú k dispozícii aj v klasickom set-top boxe. Výhodou je, že vďaka aplikáciám pre spomenuté platformy a inteligentné televízory nepotrebujete set-top box, aby ste tieto funkcie využívali. Postačí vám iba kompatibilné zariadenie.

Ďalšie detaily o službe SWAN GO nájdete na oficiálnom webe. Najmenší balíček s 25 TV kanálmi začína na cene 7,99 eur mesačne.

Zdroj: SWAN

Prečítajte si aj:

SWAN GO ako aplikácia pre Samsung televízory je realitou. Nepotrebujete set-top box

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit