Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnost Synology Inc. oficiálne oznámila vydanie služby Surveillance Station 8.0, ktorá obsahuje nového a praktického desktopového klienta, inteligentné technológie viacerých dátových prúdov a ľahké nastavenie prepnutia služieb pri zlyhaní – vlastnosti, ktoré ešte viac vylepšujú správu tejto služby.

„Surveillance Station 8.0 je inteligentný sledovací systém, ponúkajúci flexibilnú inštaláciu a plynulejšie sledovanie živého zobrazenia“, povedal Jonathan Wang, produktový manažér spoločnosť Synology Inc., a dodáva: „Nový vzhľad služby Surveillance Station ukáže, aké ľahké je získať pocit väčšej bezpečnosti.“

Služba Surveillance Station 8.0 obsahuje nasledujúce nové funkcie:

  • Surveillance Station Client: Okrem sledovania živého zobrazenia a správy kanálov v prehliadači si môžu používatelia nainštalovať aplikáciu Surveillance Station Client a využívať tak výrazne vyšší výkon a efektivitu bez obmedzenia daných prehliadačmi.
  • Prenos viacerých dátových prúdov: Podporuje automatické a ručné úpravy rozlíšenia podľa veľkosti sledovacieho okna alebo udalosti a šetrí tak šírku pásma pri viacerých kanáloch. Možnosť automatického prepnutia na nahrávanie vo vyššom rozlíšení v prípade výskytu dôležitých udalostí maximalizuje využitie úložiska pri neustálom nahrávaní.
  • Pokročilé pravidlá akcií: Sú podporované pokročilé pravidlá akcií, ktoré sledovací systém ďalej automatizujú. Flexibilným využívaním logických operátorov a niekoľkých udalostí je možné akcie spúšťať v prípade splnenia jedného alebo všetkých definovaných kritérií.
  • Automatické prepnutie služieb pri zlyhaní: Používatelia môžu v CMS systéme povoliť flexibilné prepnutie služieb pri zlyhaní a využívať tak funkčnú sledovaciu štruktúru s minimalizáciou výpadkov. Server je tak flexibilnejší na požiadavky a ponúka nižšie náklady a nároky na správu.
  • Nové kodeky: Vďaka podpore nového kodeku H.265 si môžu používatelia vybrať z viacerých podporovaných kamier a súčasne znížiť využitie šírky pásma až o 25 %. Pomáha tak pri rýchlejšom prenose obrazu pri živom sledovaní a pri nahrávaní. Podporované sú taktiež optimalizované kodeky H.264+ spoločnosti Hikvision a Smart Stream spoločností Vivotek a ZAVIO.
  • Aktualizácia firmvéru zariadenia VS360HD: Táto aktualizácia umožňuje používateľom k zariadeniam NAS jednoducho pripojiť zariadenia VS360HD a využívať na nich prakticky všetky funkcie služby Surveillance Station. Podporované sú taktiež funkcie QuickConnect ID a pripojenie HTTPS, čo používateľom umožňuje prístup k službe Surveillance Station z ľubovoľného miesta na svete.

Značky: