Spoločnosť Philips Professional Display Solutions (PPDS) uviedla na ISE 2022 cloudovú platformu Wave. Tá je určená pre systémových integrátorov a v spolupráci s nimi umožňuje inštalovať, ovládať a spravovať profesionálne displeje Philips na diaľku z akéhokoľvek miesta.

PPDS Wave jednoducho a bezpečne poskytuje prístup k výkonu displejov SoC so systémom Android od spoločnosti Philips a umožňuje efektívne nastavenie a správu veľkých skupín displejov. Architektúra Wave je založená na rozhraní API a umožňuje integráciu systémov a aplikácií tretích strán.

Produkt Wave je súčasťou rozvíjajúcej sa stratégie komplexných riešení. Je to bezpečná, intuitívna a škálovateľná platforma na vzdialenú správu zariadení. Pomáha zabezpečiť rýchlejšiu a nákladovo efektívnejšiu inštaláciu a servis viacerých displejov. Je prispôsobený napr. pre vozové parky na miestnej i globálnej úrovni a dokáže bezpečne zabezpečiť a monitorovať stovky tisíc displejov na celom svete.

Platforma Wave odstraňuje zložitosť inštalácie a nastavovania rôznych modelov a generácií displejov. Umožňuje systémovým integrátorom sústrediť sa na poskytovanie hodnoty a inovácií svojim zákazníkom, namiesto toho, aby bojovali s kompatibilitou.

Okamžité nastavenie a úplná viditeľnosť

Funkcia Wave je teraz súčasťou všetkých displejov Philips Q-Line, D-Line, T-Line a C-Line a každý existujúci displej so systémom Android 7 a vyšším možno dodatočne vybaviť funkciou Wave. Platforma Wave umožňuje spravovať ľubovoľný počet účtov a displejov na viacerých miestach, ako aj vykonávať hromadné aktualizácie, aktualizovať firmvér, ladiť obrazovky, upravovať nastavenia, pridávať dôležitý obsah a prijímať oznámenia – jednoducho a spoľahlivo.

Manažéri AV a IT ale aj bežní zamestnanci môžu pristupovať k zariadeniam odkiaľkoľvek a prezerať ich stav (a to vrátane snímok obrazovky) a pristupovať k detailným informáciám, podrobnostiam a ovládacím prvkom alebo ich priradiť ku každému displeju. Vďaka tomu nie je potrebné chodiť na miesto ladiť a vykonávať zmeny.

Vzdialená údržba, ovládanie a prispôsobenie

Zabezpečením optimálneho výkonu za každých okolností vám Wave umožňuje proaktívne predvídať problémy, čím znižuje alebo eliminuje potenciálne nákladné prestoje a prerušenia.

PPDS Wave poskytuje úplnú kontrolu nad aktualizáciami softvéru displeja a umožňuje vám riadiť, ktoré displeje dostanú aktualizáciu a kedy sa nainštaluje, čím sa minimalizujú prestoje a maximalizuje výkon pre lepšie obchodné výsledky.

Okrem toho je Wave prispôsobiteľný vlastnému podnikaniu a značke systémového integrátora vrátane možnosti umiestniť riešenie na vlastnú adresu URL.

Toto je len začiatok

Očakáva sa, že sa Wave rozšíri aj na produkty a riešenia spoločnosti Philips pre priame LED displeje, interaktívne displeje a videosteny, ako aj profesionálne televízory, čím sa výhody tejto technológie dostanú aj do ďalších vertikálnych oblastí vrátane pohostinstva, vzdelávania a ďalších. Vďaka tomu bude jedno riešenie podporovať viacero platforiem. To umožní integrátorom prevádzkovať rôzne typy displejov s rovnakým softvérom a aplikácie tretích strán spúšťať na rôznych typoch hardvéru bez nutnosti vlastného vývoja.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.