Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ak jedna inteligentná zásuvka je málo, je tu nové riešenie. Inteligentný predlžovací kábel Tapo P300 od spoločnosti TP-Link, renomovaného výrobcu sieťových produktov, vie oveľa viac než len pripojiť elektrospotrebiče k sieti.

Možno ho samozrejme ovládať odkiaľkoľvek, napríklad z druhej strany planéty, ale navyše je vybavený nabíjacími USB konektormi pre mobilné telefóny aj drobnú domácu elektroniku.

Inteligentná viacnásobná predlžovacia zásuvka disponuje konkrétne tromi zásuvkami pre spotrebiče, dvoma klasickými USB portami s nabíjacím štandardom QC 3.0 a jedným portom USB-C s podporou rýchleho nabíjania PD 18 W. Kompatibilné zariadenia sa tak nabijú v najkratšom možnom čase.

Vzdialené ovládanie je možné pomocou aplikácie Tapo, ktorá je zadarmo dostupná v slovenčine aj češtine pre Android a iOS. To sa hodí napríklad pred návratom domov alebo pri umiestnení predlžovacieho kábla na ťažko dostupné miesto. Výhodu tiež predstavuje podpora Amazon Alexa a Google Asistent, a tak je možné ovládať zásuvky odkiaľkoľvek v dosiahnutí hlasového asistenta. Samozrejmosťou je aj možnosť začlenenia do inteligentnej domácnosti Apple HomeKit, takže zásuvky môžete ovládať aj pomocou Siri..
Tri inteligentné zásuvky je možné ovládať jednotlivo aj naraz. Ich automatické spínanie je možné nastaviť prostredníctvom časových plánov v aplikácii. Nechýba ani časovač a funkcie zaisťujúce náhodné vypínanie a zapínanie zariadenia, aby bol navodený dojem, že je niekto doma. Na púzdre je tiež tlačidlo pre celkové vypnutie či zapnutie.

Samotné nastavenie a používanie predlžovacieho kábla Tapo P300 je úplne jednoduché. Nie je potrebný žiadny hub, iba Wi-Fi, Bluetooth a stály prísun elektrickej energie. Po pripojení predlžovačky do elektrickej siete si spustíte aplikáciu Tapo, vyberiete zásuvku P300 zo zoznamu zariadení a cez Bluetooth sa prenesú dáta o používanej Wi-Fi sieti. Potom už stačí pomenovať jednotlivé zásuvky podľa zapojených spotrebičov a je hotovo.

Bezpečné používanie zásuviek zaisťuje ako samozhášavý materiál, nadprúdová a teplotná ochrana, tak aj detská poistka pred vsunutím cudzích predmetov.

Kľúčové vlastnosti Tapo P300:

  • Ovládanie pomocou hlasu alebo aplikácie Tapo v češtine aj slovenčine
  • Rýchle nabíjanie PD 18 W a QC 3.0 u kompatibilných zariadení
  • Programy pre automatické ovládanie pripojených zariadení
  • Časovač
  • Režim neprítomnosti
  • 3x 230 V, 2x USB, 1x USB-C
  • Dĺžka 1,5 m
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Ochrana proti nadprúdu a prehriatiu

Viac informácií o produkte

Značky: