Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najväčší európsky startup pre zdieľanú jazdu Taxify a hudobný festival Grape spájajú sily.

Vďaka tomu sa návštevníci festivalu tento víkend dostanú do areálu len pomocou mobilného telefónu. Stačí si stiahnuť aplikáciu a využiť fixné ceny, ktoré činia 5 eur za cestu z centra Piešťan na Grape alebo 4 eurá za cestu z vlakovej stanice do areálu festivalu. Taxify navyše ponúka pre nových cestujúcich prvú jazdu zdarma, stačí zadať promo kód „GRAPE“.

Populárna dopravno-technologická služba z Estónska, ktorá funguje na princípe spolujazdy, tak ponúkne modernú alternatívu pre všetkých nadšencov jednoduchých a efektívnych riešení. „Tešíme sa zo spolupráce s obľúbeným a cool festivalom, akým Grape bezpochyby je. Sami chodíme na tento festival radi a pravidelne, aj preto sme sa rozhodli priniesť toto zaujímavé partnerstvo pre návštevníkov festivalu,“ uviedol Matej Beňuška, Expansion Manager Taxify a dodal: „Nechceme robiť miestnym taxikárom konkurenciu. Chceme dať možnosť ľuďom využiť alternatívu v podobe mobilnej aplikácie, ktorá podporuje platby kartou.

Počas celého víkendu tak bude Taxify fungovať okrem Bratislavy aj v Piešťanoch, kde cestujúcich odvezie do a z areálu festivalu Grape za fixné ceny. Platiť za jazdu bude možné však iba elektronicky. „Chápeme, že nie každý sa tento víkend dostane na Grape, či už kvôli pracovným či rodinným povinnostiam alebo skrátka z dôvodu vypredania vstupeniek. Preto sme si pripravili pre cestujúcich v Bratislave, verím, príjemný bonus v podobe 20 % zľavy na všetky jazdy počas víkendu,“ dodal Beňuška.

Postup pre využitie Taxify je jednoduchý – noví používatelia si aplikáciu stiahnu v obchode Google Play alebo Apple AppStore, zaregistrujú sa a môžu využiť prvú jazdu zdarma s promo kódom GRAPE. Existujúcim používateľom stačí v Piešťanoch zapnúť aplikáciu a privolať si voľného vodiča za fixnú cenu.

Značky: