Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka TCL, jeden z dominantných hráčov na globálnom trhu televízorov a popredná spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky, získala na veľtrhu CES 2023 uznanie a ocenenie ADG za inovácie v zobrazovacích technológiách.

Porota zložená z vybraných odborníkov a zástupcov médií z celého sveta udelila ADG Gold Award za inovácie v zobrazovacích technológiách televízora TCL 4K Mini LED TV C845. Ocenenie ADC Year Award za inovácie v ochrane zraku dostal tablet TCL NXTPAPER 12 Pro. Udelenie cien prebehlo 6. januára 2023 v Las Vegas v rámci akcie “Global Top Brands Award sponsored by ADG.

Oddanosť pokroku v technológiách

Prestížne ocenenie ADG Display Technology Innovation Gold Award, ako znie jeho celý názov, udelené televízoru TCL 4K Mini LED TV C845 odráža nasadenie a oddanosť značky TCL v snahe dosiahnuť pokrok v zobrazovacích technológiách a vývoji Mini LED podsvietení. Táto technológia prináša neprekonateľný zážitok z domáceho kina s jedinečnou ostrosťou a čistotou obrazu, ohromujúcim kontrastom a úplne realistickými farbami. TCL sa neustále snaží posúvať hranice prémiových zobrazovacích technológií, čo dokladá napríklad aj nedávne založenie laboratória Mini LED Laboratory v spolupráci s organizáciou TÜV.

Najnovšie vylepšenie technológie TCL NXTPAPER prinieslo ocenenie ADG Eye Protection Innovation of the Year. Vylepšený displej tabletu NXTPAPER 12 Pro poskytuje jedinečný vizuálny zážitok. Tablet ponúka oproti svojim predchodcom o 100 % vyšší jas a jeho displej s vlastnosťami tradičného papieru eliminuje modré svetlo až o 61%1 v porovnaní s bežnými displejmi a zabezpečuje sledovanie obsahu na tablete bez nutnosti kompromisov s ohľadom na zdravie očí.

*Dostupnosť produktov sa líši v závislosti na regiónoch a jednotlivých krajinách

1Hodnota vypočítaná na základe striktného interného testovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.